Fibernet fra Telia

Vælg fibernet fra Telia, hvis du ønsker den hurtigste internetforbindelse. Læs mere herunder og se, om du kan få fibernet i din område.

  • Rabat på services
  • Gratis oprettelse
  • Gratis wi-fi router
  • Rabat på services
  • Gratis oprettelse
  • Gratis wi-fi router

Rabat på services

Få verdens bedste underholdning med i dit Telia-abonnement. Vælg lige de services, du og familien ønsker. I får dem naturligvis altid til skarpe priser.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

fibernet.png

  

Med fibernet får du en stabil forbindelse og lynhurtigt internet

Ønsker du det absolut hurtigste internet? I så fald skal du vælge fibernet fra Telia. Med fibernet får du op til 1000 mbit/s. Det er mere end rigeligt til alle de opgaver, du stiller din computer og dit internet overfor i løbet af en dag.

Du kan streame film og serier, du kan game, du kan arbejde, du kan foretage videoopkald, du kan hente og sende store filer, og du kan meget mere med dit fibernet. Og bedst af alt: Du kan gøre det hele på samme tid.

Der er altså internet nok til hele familien, uanset hvad I laver, når du vælger fibernet fra Telia.

Tjek din adresse og se, om du kan få fibernet hos Telia

Hvad er fibernet?

Fibernet er internet med enorme hastigheder, der overgår de hastigheder, vi kender fra bredbånd, med flere længder. Med fibernet får du altså en lynhurtig internetforbindelse på op til 1000 mbit/s. Grunden, til at fibernettet kan levere så hurtige hastigheder, er, at signalet bliver sendt via lyslederkabler og ikke gennem telefonstikket eller kabel-TV-stikket, som bredbåndet bliver.

En helt stort fordel ved fibernet er også, du får samme hastighed til download og upload. Men almindeligt bredbånd vil du typisk have en højere download-hastighed end din upload-hastighed. Men med fibernet er hastighederne lige høje, da fiberforbindelsen er symmetrisk. Det gør også, at I kan være mange på jeres fibernet ad gangen, uden at forbindelsen bliver belastet.

I får altså både en meget hurtig og meget stabil forbindelse, når I vælger fibernet fra Telia. Og den stærke forbindelse passer godt ind i det stigende behov for båndbredde i danske familier. Med flere computere, tablets, mobiler, højttalere og diverse smarte redskaber, der er sluttet til nettet, er behovet for hurtigt internet via fibernet større end nogensinde.

Kan jeg få internet via fibernet derhjemme?

Fibernet er rullet ud i store dele af Danmark. Derfor er der god sandsynlighed for, at du kan få fibernet på din adresse. Og hvis du ikke kan nu, går der måske ikke længe, før fibernettet kommer til dit område.

Hvis du vil høre nærmere om dine muligheder for at få fibernet - eller hvis du er klar til at bestille fibernet - kan indtaste din adresse på denne side og tjekke, om vi kan tilbyde dig internet.

Hvor hurtigt fibernet skal jeg vælge?

Hvor høj hastighed du har brug for til dit fibernet, det afhænger ene og alene af dit forbrug. Det kommer an på, hvad du gerne vil bruge dit fibernet til, og hvor mange I er om at bruge det. Fibernet kan du få helt op til 1000 mbit/s, og det er mere end rigeligt for langt de fleste mennesker og familier. Og ofte kan du klare dig med meget mindre og stadig føle, at dit net aldrig har været hurtigere.

Det lille behov
Hvis du er single, eller I bor to personer, der blot nyder streaming, gaming fra tid til anden samt surfing på nettet, så kan I fint nøjes med 100 Mbit/s. Hvis en af jer gamer en del, så er det nok en god idé at gå lidt op og vælge 300 Mbit/s.

Det større behov
Hvis I er en større familie, der vil nyde lynhurtigt fibernet hele tiden, mens resten af hjemmet også gør det, skal I have højere hastighed. Her kan I passende vælge 500 mbit/s. Det er nok til, at der både kan blive gamet, foretaget videoopkald, streamet og downloadet, uden at nogen kan mærke, at der er andre på linjen. Det er med andre ord det helt rette valg, hvis alle i familien skal nyde godt af jeres fibernet samtidig.

Det store behov
Hvis I er en rigtig stor familie, eller du har et internetbehov ud over det sædvanlige - det kan være, du er professionel gamer - så kan du vælge helt op til 1000 mbit/s fibernet fra Telia. Med så hurtigt fibernet får du en klar fordel over alle modstandere, da du ikke vil opleve selv den mindste forstyrrelse. Desuden kan udføre meget tunge dataopgaver lynhurtigt, og du vil generelt opleve internethastigheder langt over, hvad du ellers har prøvet med den maksimale hastighed på fibernet.

HVILKE FORDELE FÅR DU MED INTERNET FRA TELIA?

Hvis du bestiller internet fra Telia, får du masser af fordele. Du får nemlig ikke bare stabilt og lynhurtigt internet. Du får meget mere.

Gratis oprettelse
Du får altid gratis oprettelse af dit internet. 

Lynhurtigt internet
Uanset hvilken teknologi, der er til rådighed på din adresse, får du lynhurtigt internet med Telia Home Bredbånd.

Wi-fi-router
Mangler du en wi-fi-router? Bare rolig – du får en med i købet.

Stabilitet og dækning
Med Telia Home Bredbånd er du sikret stabilt internet og god dækning – hvor som helst og når som helst.

Services til skarpe priser
Som Telia-kunde kan du tilkøbe bl.a. HBO, Spotify m.m. Få fx Telia TV for kun 149 kr./md.

Én samelt regning
Lad os gøre det let og overskueligt for dig – og samle alle husstandens abonnementer (både mobil og internet) på én regning.

Hvad er forskellen på almindeligt bredbånd og fibernet?

Den helt store forskel er, at fibernet som udgangspunkt leverer hurtigere forbindelse end bredbånd via øvrige forbindelser.

Hvad er forskellen på fibernet og mobilt bredbånd?

Der er stor forskel på, om du vælger fibernet eller mobilt bredbånd. Hvis du har et minimalt internetbehov eller blot ønsker de basale internetmuligheder, kan du fint vælge mobilt bredbånd.

Men vil du gerne have rigtig hurtigt internet, skal du vælge fibernet. Med en trådløs router kan du via mobilt bredbånd opleve det samme, som du kan med fibernet. Du kan bare ikke opnå samme hastighed, da forbindelsen er trådløs og ikke symmetrisk.

Dit mobile bredbånd bliver også lettere påvirket af omgivelserne, hvor dit fibernet fungerer lige godt, uanset om det blæser, regner eller noget tredje. Dog vinder det mobile bredbånd på at være mere fleksibelt.

Du kan nemlig ikke tage dit fibernet med dig, men det kan du med dit mobile bredbånd.

  1. Fiber