Mobilabonnement

Familie­abonnement

Få fri tale, fri data inklusiv 22 GB i udlandet og alle de bedste fordele til hele familien for 0 kr. pr. ekstra person den første måned.

Jo flere i er, jo billigere
Vælg antal personer
{{ selected.name }}
{{ selected.PreviousInternationalDataDetails }}
{{ selected.previousPriceValue }} {{ selected.priceValue }}
{{ selected.priceLabel }} {{ selected.excludeVatLabel }}
  • Ingen binding
  • Nordens bedste netværk
  • Fri tale, sms og mms
  • 14 dages fri returret
  • Ingen binding
  • Nordens bedste netværk
  • Fri tale, sms og mms
  • 14 dages fri returret

Mobilabonnement spækket med fordele

Derfor er mobilabonnementet ONE familiens foretrukne.

Saml familien og spar
Tilføj ekstra personer for kun 129 kr./md. pr. person. Billigere bliver det ikke.

Nordens bedste netværk
Den er god nok. Du får fri data og fri tale på Nordens bedste netværk.

Rabat på streaming til familien
Glæd jer! I får adgang til de mest populære streamingtjenester – med gode rabatter.

Størst rabat på ny mobil
Med dette abonnement får du den største mobilrabat på din nye mobil.

Fri data til dig og dine
Surf og tal uden begrænsninger. Tilføj ekstra personer – så får de også fri data og fri tale.

22 GB i udlandet
Med 22 GB/md. i USA, Thailand, Tyrkiet og hele EU er abonnementet den perfekte rejsemakker.

Sådan gør I

Følg de 3 trin nedenfor og få fri data til hele familien. Vi sørger for at opsige jeres gamle abonnementer, så I slipper for besværet og kan komme hurtigt og nemt i gang med jeres nye abonnementer.

Vælg, hvor mange abonnementer I vil købe

Klik på tallene 1 til 6 og derefter ’Læg i kurv’. Prisen, der vises, er normalprisen pr. person.

Vil I også købe nye mobiler?

Klik på ’Tilføj mobil’ under et abonnement i kurven.

Bekræft jeres køb

Og glæd jer til at spare penge på familiens abonnementer.

Få rabat på services og streaming

Som Telia-kunde får du rabat på verdens bedste underholdning til hele familien. Læs mere om alle vores services og streamingtjenester her.

Mobil. Internet. TV & streaming.

Telia har løsninger til alle familier

Familier i dag er lige så forskellige, som mennesker er flest. Derfor har vi også alle sammen forskellige ønsker til mobiler, internet, tv og streaming.

Lad os rådgive jer, så I vælger netop det, der passer til jeres behov. Så kan I bruge tiden på at være det, der er allervigtigst.

Nemlig en familie.

Skal vi hjælpe?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, som passer til lige netop dig og din families behov.

Alt om 5G

5G er femte generation af mobilteknologien. Det er trådløst, hurtigt, stabilt, sikkert, effektivt og lige rundt om hjørnet.

Telia-kunde

Er du allerede kunde?

Skift dit abonnement og tilkøb services til dit abonnement på Mit Telia.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er ONE?

ONE er et abonnement hos Telia. Med ONE får du fri data, fri tale og fri sms/mms i Norden og Baltikum samt 16 GB i EU til 249 kr./md.

Hvad indebærer fri data?

Som udgangspunkt har man med et ONE abonnement fri data. For at undgå misbrug har Telia valgt at sætte en databegrænsning på 1.000 GB data pr. måned. Begrænsningen på 1.000 GB er fastsat ud fra, hvad Telia anser som det maksimale forbrug af data for en mobilbruger.

Hvor mange services kan jeg vælge?

Du kan tilkøbe lige så mange services, du vil.

Hvor mange abonnementer kan jeg tilkøbe?

Der kan købes op til fem ekstra abonnementer til samme ONE abonnement.

 

Telia ONE: Mobilabonnement med fri data - nyd alle fordelene

Med Telia ONE har du fri data og dermed frit forbrug af alt, hvad det indebærer. Det betyder, at du kan streame, surfe og game lige så meget, som du vil, uden at du skal tænke på dit dataforbrug. Med fri data kan du være online hele tiden, også når du ikke er hjemme og tæt på din Wi-Fi forbindelse. 

Du får altså maksimal frihed med fri data i dit mobilabonnement fra Telia. 

Og det er ikke bare i Danmark, at du kan nyde godt af fri data. Skal du rejse i Norden eller Baltikum - Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland og Litauen - kan du bruge fri data og resten af dit mobilabonnement, som du gør herhjemme. 

Skal du derimod rejse til resten af EU, kan du stadig bruge data på din smartphone, men her er der begrænsning på, hvor meget data du kan bruge. Vi har sat 1.000 GB som begrænsing og betegner dette som fri data, da ingen mobilbruger kan nå at bruge så meget data på en måned uden misbrug. 

Med Telia ONE får du adgang til rabatter på nogle af de fedeste streaming- og musiktjenester. Spotify Premium, HBO Max og Discovery+ kan du få billigere, hvis du bestiller igennem dit ONE-abonnement med fri data. På den måde kan du få endnu mere ud af fri data og virkelig udnytte, at du har uanede GB data til rådighed. 

Surf sikkert med Telia Secure

Har du og din familie fri data med Telia ONE og ONEMORE, kan du sikre, at I ikke oplever nogle ubehagelige overraskelser på nettet ved at vælge Telia Secure til jeres mobilabonnement med fri data. Telia Secure er et abonnement i abonnementet, hvor du for blot 29 kr/md er beskyttet, når du og din familie surfer på nettet. 

Telia Secure er med til at hjælpe dit barn med at færdes sikkert på nettet. Med fri data er rig mulighed for at fordybe sig i det store internet samt YouTube. Med Telia Secure kan I være sikre på, at jeres børn kun får gode oplevelser. Telia Secure blokerer nemlig det indhold, der ikke er børnevenlig. Derudover kan du også holde øje med, hvor meget dit barn bruger sin mobil og fri data igennem Telia Secure. 

Derudover hjælper Telia Secure også med at holde vira og ondsindede fra at få fingrene i jeres oplysninger. På den måde kan I nyde fri data uden de mindste bekymringer. 

Kombinér fri data med fri tale og fri SMS

Vælger du Telia ONE, får du fri data. Men du får også fri tale og fri SMS. Dermed kan du få det maksimale ud af din nye smartphone og surfe, ringe og skrive til din venner og familie, så meget som du vil. 

Det er et godt valg til hele familien. Dem, der vil surfe, streame og game, kan nyde godt af fri data. Dem, der vil snakke og skrive, kan bruge løs af taletid og SMS’er. Det koster ikke ekstra. 

Få fri data til resten af familien med vores familieabonnement ONEMORE

Hvis du vælger Telia ONE eller ONEWORLD, kan du dele dit familieabonnement med resten af familien og få familierabat. Du kan få fri data, fri tale og fri SMS til op til fem brugere med Telia ONEMORE eller ONEMORE WORLD familieabonnement. 

Det smarte er, at jo flere familiemedlemmer der kommer med, jo billigere bliver det samlet set for jer alle. Det er den helt store fordel ved at vælge vores familieabonnement.

Telia ONEMORE er til jer, der vil nyde fri data, fri tale og fri SMS herhjemme. Hvis I ikke rejser meget, er det klart den løsning, der passer jer bedst. Rejser I derimod ofte, så er det Telia ONEMOREWORLD, der er det rette valg. Med det valg får I fri data, fri tale og SMS, samtidig med at I får fordele, der gælder i resten af verden.