Mobilabonnementer

JO FLERE I ER, JO BILLIGERE.
HVOR MANGE ER I I DIN VIRKSOMHED?  

Lige nu: 0 kr. i 3 mdr.
One Pro
Fri tale
MAX DATA 1000 GB
5G READY - 23 GB I EU
249
kr./md. ex. moms
Min.pris 12 mdr.: 2.327,80
Lige nu: 0 kr. i 3 mdr.
One Pro til 2 personer
Fri tale
MAX DATA 1000 GB
5G READY - 20 GB I EU
184
kr./md. pr. person
Min.pris 12 mdr.: 2.327,80
Lige nu: 0 kr. i 3 mdr.
One Pro til 3 personer
Fri tale
MAX DATA 1000 GB
5G READY - 20 GB I EU
163
kr./md. pr. person
Min.pris 12 mdr.: 2.327,80
Lige nu: 0 kr. i 3 mdr.
One Pro til 4 personer
Fri tale
MAX DATA 1000 GB
5G READY - 20 GB I EU
152
kr./md. pr. person
Min.pris 12 mdr.: 2.327,80
Lige nu: 0 kr. i 3 mdr.
One Pro til 5 personer
Fri tale
MAX DATA 1000 GB
5G READY - 20 GB I EU
145
kr./md. pr. person
Min.pris 12 mdr.: 2.327,80
Lige nu: 0 kr. i 3 mdr.
One Pro til 6 personer
Fri tale
MAX DATA 1000 GB
5G READY - 20 GB I EU
141
kr./md. pr. person
Min.pris 12 mdr.: 2.327,80
  • Internationale opkald
  • 4G-dækning med garanti
  • Gratis eSIM
  • Internationale opkald
  • 4G-dækning med garanti
  • Gratis eSIM

Jo flere I er, jo billigere bliver det. Hos Telia Erhverv skruer vi prisen ned, hvis I er flere medarbejdere, der skal bruge erhvervstelefoni til arbejdet. Fri tale indgår i alle vores mobilabonnementer til erhvervstelefoni.

FÅ VALGFRIE SERVICES MED ONE PRO

Til 50 kr./md. ex. moms.

Med et One Pro mobilabonnement fra Telia Erhverv kan I tilkøbe de services, der gør at I kan koncentrere jer om det, I virkelig brænder for– og I får dem altid til skarpe priser. I selve abonnementet får I fri tale og så meget data, at I dårligt kan nå at bruge det på en måned. I får hele 1000 GB data, et abonnement der er klar til 5G, og 20 GB fri data i hele EU.

128x128_service-icon_spotify-premium.png

Spotify Premium
Få ubegrænset adgang til millioner af musiknumre med Spotify Premium.

 50 kr./md.
79 kr./md.
128x128_service-icon_hbo-nordic.png

HBO Nordic
Se alle dine favoritserier, film og dokumentarer.

 50 kr./md. 
79 kr./md
128x128_service-icon_touchpoint.png

Touchpoint
Nem omstillings-app, der bl.a. sikrer, at dine kunder ikke ringer forgæves.

Læs mere

29 kr./md.
ex. moms 
50 kr./md.

5G Ready - Klar til næste skridt

Vi er klar til at byde femte generation af mobilteknologien velkommen, vores abonnementer er nu 5G Ready. Læs mere om, hvad det betyder for dig.

HAR DU OGSÅ MANGE KASKETTER PÅ?

Med en løsning fra Telia får du alt, hvad du skal bruge, så du kan koncentrere dig om det, du virkelig brænder for. Tilkøb nem mobilomstilling med app'en Touchpoint. Med Touchpoint får du alt det, du skal bruge for at køre dit erhvervstelefoni smart og effektivt. Og når vi siger effektivt, er det både erhvervstelefoni og din hverdag, der bliver det. Du får nemlig erhvervstelefoni, fastnet og IP-telefoni i én og samme cloud-baserede løsning.

Med den løsning har du et fast omstillingssystem, som kan sende dine kunder til den rigtige medarbejder, helt uden at du skal gøre noget aktivt. Det sparer dig i sidste ende for en masse tid, og dermed får du mere tid til det, der er mest vigtigt for dig og din forretning.

Med et hovednummer ved dine kunder altid, hvor og til hvem de skal ringe. Her får de en velkomstbesked, og så kan de selv navigere sig frem til at komme i kontakt med dig eller en anden medarbejder. På den måde hjælper Telias erhvervstelefoni dig med at få de rigtige opkald til de rigtige medarbejdere. Og det er både tidsbesparende for dig og en god service overfor dine kunder. Alt i alt hjælper denne løsning med erhvervstelefoni dig og dine kunder med at blive mere tilfredse og undgå at spilde tid.

BRUG FOR HJÆLP?

Vi har folk ved telefonerne - og de ved alt om mobiltelefoni til din virksomhed. Ring til dem nu, eller lad dem ringe dig op

80 40 40 30

Èn samlet løsning

Teams med telefoni

Ring og modtag opkald via Teams både på computer, tablet og mobil - fra én samlet platform. Teams med telefoni fra Telia er enkelt, effektivt og tidsbesparende.

Find butik

FÅ RÅDGIVNING I EN TELIA-BUTIK

I vores butikker er vores rådgivere klar til at hjælpe dig.

Bliv kontaktet ang. Mobilt bredbånd

Erhvervstelefoni på Nordens bedste netværk


Mobilabonnementer til virksomheder og selvstændige med max data. Abonnementer der giver dig fuld frihed til at arbejde med roaming i hele Norden, Baltikum på Nordens bedste netværk. Og med en inkluderet datamængde i EU. Hvis du har hele verden som din arbejdsplads, kan du tilkøbe en world-pakke, som sikrer dig faste priser på mobiltelefoni i hele verden.

Vores abonnementer er 5G Ready og klar til de muligheder, som 5G netværket giver. Tilkøb en mobil omstillingsløsning med Touchpoint, som giver dig bedre kundeservice overfor dine kunder, mulighed for at arbejde hvor du vil, minimerer spildtid samt sikrer effektiv kommunikation mellem kolleger.

Vi har altid gode tilbud på telefoner til dig og dine kolleger. Kontakt os for et godt tilbud. Eller besøg en af vores butikker, de er klar til at hjælpe med telefoner og telefoni til din virksomhed.

Nyd 5G med erhvervstelefoni fra Telia Erhverv


Hvis I har et mobilabonnement, der er “5G Ready”, er I klar til at indtage det store 5G-netværk og udnytte jeres erhvervstelefoni til fulde. Så længe I har en smartphone, der kan tilgå det nye 5G-netværk.

5G gør det endnu mere attraktivt for jer at være forbundet med erhvervstelefoni. I er stærkere forbundet med enheder (IoT), hinanden og jeres kunder. Opgaver, der før i tiden krævede Wi-Fi, kræver nu bare, at I har forbindelse til 5G. Grænserne for, hvad I kan bruge jeres erhvervstelefoni til, bliver skubbet yderligere med 5G.

Der er ingen forsinkelser og ingen begrænsninger, når I vil sende og modtage store filer eller koordinere indsatser over 5G-netværket med jeres erhvervstelefoni.


Udnyt jeres erhvervstelefoni endnu bedre - gratis eSIM fra Telia Erhverv


Hos Telia giver vi vores erhvervskunder gratis eSIM. Det betyder, at du kan have to mobilnumre på den samme enhed, så længe at denne understøtter eSIM. På den måde kan du altså kombinere dit erhvervsnummer med dit private og bruge den samme mobil til begge formål.

Vi ved, at tid er en af de vigtigste ressourcer for virksomheder og vores kunder. Derfor er det vigtigt, at eSIM er inkluderet i vores erhvervstelefoni, så I kan komme online, hvis I mister jeres SIM-kort. I kontakter blot Telia Erhverv, og så aktiverer vi eSIM I jeres enhed, og på den måde slipper I for at vente på et nyt SIM-kort.

eSIM er en erstatning for det traditionelle, fysiske SIM-kort. Her er SIM-kortet allerede bygget ind i telefonen, og på den måde er der mere plads til at gøre telefonens andre funktioner mere avancerede. Vi anbefaler derfor, at I vælger smartphones til jeres erhvervstelefoni, som har indbygget eSIM.