• Internationale opkald
  • 4G-dækning med garanti
  • Gratis eSIM
  • Internationale opkald
  • 4G-dækning med garanti
  • Gratis eSIM

FÅ VALGFRIE SERVICES MED ONE PRO

Til 50 kr./md. ex. moms.

Med et One Pro mobilabonnement fra Telia Erhverv kan I tilkøbe de services, der gør at I kan koncentrere jer om det, I virkelig brænder for– og I får dem altid til skarpe priser. I selve abonnementet får I fri tale og så meget data, at I dårligt kan nå at bruge det på en måned. I får hele 1000 GB data, et abonnement der er klar til 5G, og 20 GB fri data i hele EU.

128x128_service-icon_spotify-premium.png

Spotify Premium
Få ubegrænset adgang til millioner af musiknumre med Spotify Premium.

 50 kr./md.
79 kr./md.
128x128_service-icon_hbo-nordic.png

HBO Nordic
Se alle dine favoritserier, film og dokumentarer.

 50 kr./md. 
79 kr./md
128x128_service-icon_touchpoint.png

Touchpoint
Nem omstillings-app, der bl.a. sikrer, at dine kunder ikke ringer forgæves.

Læs mere

29 kr./md.
ex. moms 
50 kr./md.

HAR DU OGSÅ MANGE KASKETTER PÅ?

Med en løsning fra Telia får du alt, hvad du skal bruge, så du kan koncentrere dig om det, du virkelig brænder for. Tilkøb nem mobilomstilling med app'en Touchpoint. Med Touchpoint får du alt det, du skal bruge for at køre dit erhvervstelefoni smart og effektivt. Og når vi siger effektivt, er det både erhvervstelefoni og din hverdag, der bliver det. Du får nemlig erhvervstelefoni, fastnet og IP-telefoni i én og samme cloud-baserede løsning.

Med den løsning har du et fast omstillingssystem, som kan sende dine kunder til den rigtige medarbejder, helt uden at du skal gøre noget aktivt. Det sparer dig i sidste ende for en masse tid, og dermed får du mere tid til det, der er mest vigtigt for dig og din forretning.

Med et hovednummer ved dine kunder altid, hvor og til hvem de skal ringe. Her får de en velkomstbesked, og så kan de selv navigere sig frem til at komme i kontakt med dig eller en anden medarbejder. På den måde hjælper Telias erhvervstelefoni dig med at få de rigtige opkald til de rigtige medarbejdere. Og det er både tidsbesparende for dig og en god service overfor dine kunder. Alt i alt hjælper denne løsning med erhvervstelefoni dig og dine kunder med at blive mere tilfredse og undgå at spilde tid.

BRUG FOR HJÆLP?

Vi har folk ved telefonerne - og de ved alt om mobiltelefoni til din virksomhed. Ring til dem nu, eller lad dem ringe dig op

80 40 40 30

Èn samlet løsning

Teams med telefoni

Ring og modtag opkald via Teams både på computer, tablet og mobil - fra én samlet platform. Teams med telefoni fra Telia er enkelt, effektivt og tidsbesparende.

Find butik

Få rådgivning i en Telia-butik

I vores butikker er vores rådgivere klar til at hjælpe dig.

Bliv kontaktet ang. Mobilt bredbånd

ERHVERVSTELEFONI PÅ NORDENS BEDSTE NETVÆRK

Mobilabonnementer til virksomheder og selvstændige med max data. Abonnementer der giver dig fuld frihed til at arbejde i hele Norden, Baltikum på Nordens bedste netværk. Og med en inkluderet datamængde i EU. Hvis du har hele verden som din arbejdsplads, kan du tilkøbe en world-pakke, som sikrer dig faste priser på mobiltelefoni i hele verden. Vores abonnementer er 5G Ready og klar til de muligheder, som 5G netværket giver. Tilkøb en mobil omstillingsløsning med Touchpoint, som giver dig bedre kundeservice overfor dine kunder, mulighed for at arbejde hvor du vil, minimerer spildtid samt sikrer effektiv kommunikation mellem kolleger.

Vi har altid gode tilbud på mobiler til dig og dine kolleger. Kontakt os for et godt tilbud. Eller besøg en af vores butikker, de er klar til at hjælpe med mobiler til din virksomhed.