Smartphones

Hos Telia har vi altid de nyeste smartphones til dig og dine medarbejdere. Vi har fra alle de førende mærker, så der altid er et stort udvalg at vælge mellem – selvfølgelig på Nordens og Danmarks bedste netværk.

De nyeste smartphones

iPhone 12 64 GB

Inkl. MAX DATA

3.999 kr.
Kun med ONE PRO i 36 mdr.

Samsung Galaxy S21

Inkl. MAX DATA

3.999 kr.
Kun med ONE PRO i 36 mdr.

Nokia Tough 800

Inkl. MAX DATA

1 kr.
Kun ved ONE PRO i 36 mdr.

Samsung Galaxy Xcover 4S

Inkl. MAX DATA

1 kr.
Kun med ONE PRO i 36 mdr.

iPhone SE

Inkl. MAX DATA

799 kr.
Kun med ONEMORE PRO i 36 mdr.

iPhone 11 Pro

Inkl. MAX DATA

3.999 kr.
Forudsætter ONE PRO i 36 mdr.

Bliv kontaktet ang. Mobilt bredbånd

Hos Telia Erhverv får du altid mobiler til skarpe priser

Skal I have nye smartphones til jeres virksomhed? Hos Telia har vi et bredt udvalg, og står du og mangler en mobil til erhverv, kan vi hjælpe jer. Vi har alt fra de nyeste iPhones, Samsung, Huawei, Nokia, Motorola og flere til ældre og billigere modeller, som passer til ethvert behov.

Vælg jeres nye mobil til erhverv her og kombiner med det mobilabonnement, der passer jeres behov. I finder udvalget af vores mobilabonnementer lige her.

Og husk, at vælger I Telia Erhverv, får I adgang til Nordens og Danmarks bedste netværk. I er dækket i stort set hele landet, og dermed er i altid online og i stand til at arbejde effektivt fra jeres erhvervsmobil.

Skal I have mere end én ny firmatelefon? Vælg OneMore

Hos Telia Erhverv har vi et stort udvalg af mobiler til erhverv, og vi har ligeledes et bredt udvalg af mobilabonnementer til erhverv. Hvis I skal have et godt abonnement med rigeligt data, skal I vælge One Pro - og med One Pro er det let at vælge flere mobiler til.

Med OneMore Pro er det nemlig billigt og nemt at tilkøbe flere abonnementer. I kan melde en kollega til for under halvdelen af normalprisen på 249 kr./md., og dermed er det altså let at udstyre hele virksomheden med nye smartphones.

Det afhænger selvfølgelig af jeres forbrug, om I skal vælge en løsning med 20 GB, 100 GB eller 1000 GB data. I alle vores abonnementer til erhvervsmobiler er der fri tale inkluderet, så det skal I ikke bekymre jer om.

De nyeste og bedste mobiler til erhverv


Hos Telia har vi et bredt udvalg af de nyeste smartphones til ethvert behov. Er du til Android eller Apple? Hos Telia kan I vælge mellem de bedste Android-modeller eller iPhones - det er helt op til jer.

iPhone var i sin tid en af de første smartphones, der kom på markedet, og Apple revolutionerede mobilmarkedet, da de præsenterede den første iPhone. Siden da er det gået stærkt, og Apple er stadig blandt de førende smartphone-producenter i verden. Vælger I Apples som jeres erhvervsmobil, får I en smuk smartphone, der er elegant både i design og brugervenlighed. iPhone er for alle, men bruger du Apples produkter i dit arbejde, giver det endnu bedre mening, at du vælger en iPhone.

Samsung er også blandt de største smartphone-producenter i verden. Når du vælger Samsung, får du en mobil, der er i høj kvalitet, innovativ og holdbar. Herfra kan du sende e-mail, surfe og foretage videoopkald, og en Samsung-mobil er et godt valg til dit næste arbejdsredskab. Hvis du skal have det bedste, som Samsung kan præstere, skal du vælge deres Samsung Galaxy S-serie. Hvis du ikke har brug for den mest avancerede mobiltelefon, kan du vælge den mere prisvenlige Galaxy A-serie.

Motorola og Nokia er også blandt nogle af de stærkeste mobilproducenter. Vælger du en af deres modeller som din næste mobil til erhverv, kan du være sikker på, at du får en telefon i høj kvalitet. Med både Motorola og Nokia er brugervenlighed og performance i højsædet.


Leder du efter en ny arbejdstelefon eller håndværkermobil?


Leder du efter en erhvervsmobil, som er stærk, robust og kan tåle at blive brugt? I så fald skal du have dig en ægte arbejdstelefon eller håndværkermobil. En sådan mobil til erhverv er kendetegnet ved, at den kan holde til mere end en almindelig mobiltelefon.

Sådanne mobiler er typisk forstærkede med ekstra kraftfulde skærme og overflader, så de kan tåle at blive tabt, ridset, trådt på og andet, som du ikke normalt forventer, at en mobiltelefon kan.

Sådanne mobiltelefoner har måske også et ry for at være lidt klodsede og uelegante at se på - men sådan er det slet ikke. I dag er en af de nyeste og mest kraftfulde smartphones i verden - iPhone 12 - faktisk også en af de bedste arbejdstelefoner.

Den kan tåle at blive tabt og få slag, da Apple har udviklet en særlig skærmteknologi, der gør den fire gange så modstandsdygtig over for skader som iPhone 11.

iPhone 12 er bare en af mange arbejdstelefoner, vi har hos Telia Erhverv. Hvis du vil have en telefon, der kan tåle lidt ekstra, som din næste erhvervsmobil, så kan du finde hele vores udvalg her.