Vi hjælper med

RÅDGIVNING

Digitale partnerskaber er i dag et must. Vi tilbyder fagkyndig rådgivning på tværs af vores løsninger og sørger for, at jeres virksomhed får både den rigtige løsning og den nødvendige vejledning. Vi sætter os ind i jeres unikke situation og hjælper jer med at finde nye løsningsforslag og optimeringsmuligheder. Samtidig hjælper vi med at udfordre jeres eksisterende arbejdsmetoder, så I kan opdage nye og smartere måder at gøre tingene på.

Vi har et stort bagland af eksperter og fagfolk. Vores Account Managers står til rådighed og hjælper jer i den daglige kontakt, og hvis I har generelle spørgsmål til produkterne. Derudover har vi en række specialiserede teams bestående af fagfolk, som kan yde dybdegående support, vejledning og rådgivning.

GLOBALE LØSNINGER

Hvis jeres forretning har international rækkevidde, bør jeres netværk også have det. Telia ejer og driver den mest omfattende net-infrastruktur i Norden, Baltikum og verdens bedste IP-backbone. Det sætter os i en unik position til at håndtere virksomhedskritisk opkobling i et globalt perspektiv – fra ét samlet, lokalt kontaktpunkt.

Læs mere