Spørgsmål og svar om Home Office

Spørgsmål og svar om Home Office

Vi har valgt at ændre Telia Medarbejderløsning til Telia Home Office fordi, vi vil give jer som virksomhed mulighed for at tilbyde jeres medarbejdere en endnu bedre løsning. Med Telia Home Office kan I som virksomhed tilbyde jeres medarbejdere, at I betaler for en endnu hurtigere bredbåndsforbindelse for dem – nu også via Coax og Fiber. Derudover kan virksomheden vælge at betale for ekstra services og tjenester til sine medarbejdere.

Har I allerede en eksisterende aftale på Telia Medarbejderløsning, vil I fortsætte på samme vilkår. Hvis I er interesseret i at høre mere om mulighederne med Telia Home Office kan I kontakte jeres Account Manager.

Som nuværende kunde med Telia Medarbejderløsning vil jeres produkt ikke blive ændret. I fortsætter på samme type forbindelse og hastighed til de aftalte priser som hidtil. Der er dog nogle få praktiske ting I skal være opmærksomme på, når vi erstatter Telia Medarbejderløsning med Telia Home Office.

  • Nyt kundenummer: I vil få et nyt kundenummer. Det nye kundenummer vil fremgå af jeres næste faktura.
  • Faktureringsperiode ændres: Faktureringsperioden ændres så betaling går fra at være forudbetalt til at der betales for indeværende måned.
  • Automatisk kortbetaling: Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at betale via automatisk kortbetaling. I skal derfor tilmelde jer Betalingsservice.
  • Betaling via bankoverførsel: Hvis I betaler via bankoverførsel skal I fremover indbetale til: 

Danske Bank
Reg nr.: 3000
Kontonummer: 3100 010518
Emnefelt: Angiv her kundenummer

Betaler I via bankoverførsel fra et andet land end Danmark:
BIC/Swift: DA BA DK KK
IBAN nr.: DK 03 3000 3100 010518

Ja. Hvis I ønsker en højere hastighed eller en ny type forbindelse, f.eks. Coax eller Fiber, skal der dog indgås en ny kontrakt eller laves en tillægskontrakt til jeres eksisterende kontrakt.

Telia Home Office kan leveres via xDSL, Coax eller Fiber og fås med hastigheder på op til 50 Mbit (xDSL), 100 Mbit (Coax/Fiber) og 300 Mbit (Coax/Fiber).

Med Telia Home Office kan virksomheden tilkøbe ekstra services til sine medarbejdere. De ekstra services der kan tilkøbes er: Spotify, HBO, Eurosport Player, Flipp, Telia Secure og Microsoft Office 365. Derudover er det også muligt at opgradere hastigheden på bredbåndsforbindelsen fra 50 til 100 Mbit, fra 50 til 300 Mbit, fra 100 til 300 Mbit.