Er din virksomhed beskyttet mod angreb?

Er din virksomhed beskyttet mod angreb?

Tiden hvor mindre virksomheder kunne vende det blinde øje til cybertrusler er forbi. Cybersikkerhed er i dag et must for enhver virksomhed – uanset størrelse. Man kan komme langt ved at forstå de trusler, man står overformen der skal også solide og skræddersyede sikkerhedsløsninger til for at sikre en ordentlig beskyttelse – fx en god firewall. 

Stigende trussel mod virksomheder 

Mere end hver fjerde danske virksomhed har været udsat for cyberangreb. Store virksomheder er blevet lammet i deres drift og afpresset, mens flere små- og mellemstore virksomheder har været tæt på at dreje nøglen om, fordi angrebene har kostet så dyrt i tabt indtjening, og omkostningerne ved at genoprette virksomheden efterfølgende har været høje. 

Truslen om cyberangreb, bl.a. fra specialiserede hackere, er høj, og intet tyder på, at den bliver mindre i fremtiden. Tværtimod bør alle virksomheder lære om begreber som phishing, malware, ransomware og CEO fraud, fordi de i stigende grad bliver en del af hverdagen og virkeligheden. 

Man kommer langt for lidt 

Den gode nyhed er, at deikke behøver at koste alverden at komme i gang med at forbedre cybersikkerhedenEt vigtigt skridt på vejen handler om at oplyse og uddanne virksomhedens medarbejdere. PWC peger på, at de ansatte udgør den største sikkerhedstrusselÉuheldigt klik er nok til at lukke ubudne gæster inden for i virksomheden. Derfor bør man få kommunikeret og gjort det forståeligt for alle ansatte i virksomheden, hvilke konkrete trusler og faldgrupper de kan møde, og hvordan de så fald skal forholde sig.  

Et andet område, hvor man relativt nemt kan sætte ind, er ved at lave backups. Simpelt, men super effektivt. Gør det jævnligt og på flere forskellige enheder, herunder en backup der er lokaliseret off-site. Der er efterhånden mange eksempler på danske virksomheder, der er blevet reddet af deres backup. 

En firewall til forskel 

Backups og en fælles forståelse for cybersikkerhed kan gøre meget – men man kommer ikke uden om at investere i en god firewall. En sikkerhedsløsning, der aktivt bekæmper angreb udefra og giver arbejdsro til at passe forretningen.  

 

Hos Telia Enterprise tilbyder vi Telia Managed Firewall. Estate-of-the-art sikkerhedsløsning til virksomheden i form af en moderne, cloud-baseret firewall, der hele tiden monitorerer og afværger trusler, og som vi løbende opdaterer for at fange nye former for cyberangreb. 

Managed Firewall

Managed Firewall

Vi har gjort avanceret cybersikkerhed nemt for jeres virksomhed.

Vi har gjort avanceret cybersikkerhed nemt for jeres virksomhed.

Læs mere

Hør mere om Managed Firewall