Telia Crowd Insights

Telia Crowd Insights

TELIA COVID-19 BEVÆGELSESANALYSE

Data fra Telias mobilnetværk viser, hvordan bevægelsesmønstre i Danmark – og resten af Norden – ændrer sig pga. coronavirus.

På denne side kan du følge med i, hvordan ændringer i antallet af rejser mellem forskellige områder af Danmark har udviklet sig fra begyndelsen af februar 2020, samt fra uge til uge, som følge af coronavirus. Data til baggrund for bevægelsesmønstrene leveres af Telias nye analyseværktøj – Telia Crowd Insights – der tilbyder viden og indsigt på baggrund af anonymiseret mobilnetværksdata.

Informationerne på siden opdateres løbende.

 

Anvendt af Statens Serum Institut

Crowd Insights leverer vigtig data i kampen mod coronavirus, hvor Telia har stillet værktøjet til rådighed for Statens Serum Institut (SSI) for at give myndighederne viden til indsatsen for at begrænse smittespredning. Du kan læse mere om samarbejdet med SSI her.

 

Bevægelsesmønstre fra uge til uge og over tid

Herunder vil du løbende kunne finde opdaterede COVID-19 bevægelsesanalyser, der viser rejser til, fra og i forskellige områder af Danmark. Du kan både følge med i ændringerne fra uge til uge og se det samlede overblik over rejseaktivitet fra begyndelsen af februar 2020.

 

Uge 19 (4. maj - 10. maj 2020)

Dette billede viser ændringerne i rejser i Danmark for uge 19 sammenlignet med ugen før. Her kan du bl.a. se, at rejseaktiviteten i Danmark er steget 5% sammenlignet med uge 18.

 

Uge 18 (27. april - 3. maj 2020)

Dette billede viser ændringerne i rejser i Danmark for uge 18 sammenlignet med ugen før. Her kan du bl.a. se, at faldet i rejseaktiviteten denne uge har været mindre i det sydlige Danmark, end det har i resten af landet.

 

Uge 17 (20. april - 26. april 2020)

Dette billede viser ændringerne i rejser i Danmark for uge 17 sammenlignet med ugen før. Her kan du desuden se, at den samlede rejseaktivitet i Danmark er faldet med 16% sammenlignet med første uge af februar.

 

 

Information om data i Crowd Insights

Crowd Insights er baseret på anonymiseret og aggregeret data genereret af Telia Company’s mobile netværk. Der anvendes udelukkende gruppebaserede bevægelsesmønstre, og data er irreversibelt anonymiseret, hvilket betyder, at enkeltindivider ikke kan identificeres. Al personlig information fjernes og løsningen er i fuld overensstemmelse med Persondataforordningen (GDPR).

 

Læs mere om Crowd InsightS

Læs mere om Crowd InsightS

Din hjælp til at træffe datadrevne beslutninger om alt fra byplanlægning og trafikstyring til afholdelse af events.

Din hjælp til at træffe datadrevne beslutninger om alt fra byplanlægning og trafikstyring til afholdelse af events.

Læs mere

HØR MERE OM CROWD INSIGHTs