Digitale Services

Digitale Services

Telia skaber ikke kun forbindelse mellem mennesker. Vi skaber også forbindelse mellem virksomheder.

Telia skaber ikke kun forbindelse mellem mennesker. Vi skaber også forbindelse mellem virksomheder.

Telia kan fremover hjælpe din virksomhed med at præstere bedre og mere omkostningseffektivt på en række essentielle områder.

Gennem vores samarbejdspartnere tilbyder vi digitale platforme til juridisk assistance, optimering af din virksomheds online kanaler, indsamling og brug af data om dine kunder, samt design af præsentationer, der adskiller dig fra konkurrenterne.

Telia har i mange år været en stor spiller på det mobile marked i Norden. Vi har samtidig haft fingeren på pulsen, når det gælder digitale platforme, der kan hjælpe vores virksomhedskunder med at præstere bedre.

Gennem vores sponsorat til Singularity University, har vi været i tæt dialog med unge virksomheder, der tilbyder nye måder at tænke forretning på. Vi har håndplukket de bedste og gjort det muligt for dem at komme ud til vores kundevirksomheder og skabe værdi.

Vi har en ambition om at udvide vores partnerprogram løbende med adskillige nye og innovative partnere og produkter. Nedenfor er de partnere, vi på nuværende tidspunkt samarbejder med.

Legalhero.dk

Legalhero.dk

Abonnement på juridisk assistance.

24slides.com

24slides.com

Optimering af dine præsentationer.

Evolution360

Evolution360

Et hurtigt og intuitivt overblik over dine online kanaler.

LassoX.com

LassoX.com

Simpel og overskuelig samling af kundedata.

NAPP

NAPP

Fremtiden af Sales Enablement.

Legalhero


Juridisk rådgivning er blevet digitaliseret

Advokatsalærer kan hurtigt komme til at påføre din virksomhed tunge økonomiske omkostninger. 

Vores samarbejdspartner Legalhero.dk tilbyder derfor juridisk assistance af højeste kvalitet på en ny og omkostningseffektiv måde.

Via et abonnement får du adgang til en hotline med personlig service fra mere end 70 specialiserede juridiske eksperter, der kan hjælpe inden for mange forskellige juraområder f.eks. arbejds- og ansættelsesret, IT- og persondataret (GDPR), kontraktret, samt selskabsret- og erhvervsret. Du får dertil også adgang til en lang række kontraktskabeloner, så du ikke skal starte fra bunden, når du skal lave en kontrakt.

 

Pris/Tilbud
Et plus-abonnement gælder for fem brugere. Normalprisen er 549 kr. pr. måned (ex. moms), men gennem Telia kan du få det til 449 kr. pr. måned (ex. moms). Du får også 10% rabat på alle juridiske specialopgaver, og de første 14 dage er naturligvis gratis. Klik på 'Kontakt mig' herunder for at aktivere tilbuddet.

 

Kontakt migLæs mere om Legalhero

Juridisk rådgivning er blevet digitaliseret

24Slides


Få hjælp til at optimere din powerpoint præsentationer

Uanset om du skal sælge et produkt eller præsentere internt er det vigtigt, at dit budskab går klart igennem.

Vores samarbejdspartner 24slides.com tilbyder derfor assistance med at producere professionelle og elegante præsentationer, der understøtter dit budskab og din virksomheds profil.

Spar tid med at finde de bedste billeder, illustrationer og figurer og sæt i stedet en hurtig skabelon op. 24slides.com klarer resten hurtigt og omkostningseffektivt.

 

Pris/Tilbud
Prisen på opgaverne varierer fra 50 kr. (ex. moms) pr. slide til 350 kr. (ex. moms) pr. slide, afhængigt af, om der blot skal justeres en smule, redesignes eller udformes en helt ny præsentation. Hertil vil prisen også variere ift. den ønskede deadline. Der arbejdes med 24, 48, 72 og 96 timers deadline. Gennem Telia får du en særlig rabat på 20 %. Klik på 'Kontakt mig' herunder for at aktivere tilbuddet.

 

Kontakt mig Læs mere om 24Slides

Få hjælp til at optimere din powerpoint præsentationer

Evolution360


Din virksomheds onlinekanaler er essentielle for kontakten med kunder, potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Vores samarbejdspartner Evolution360 samler din virksomheds online kommunikationskanaler på ét sted, så du sparer tid og får bedre overblik i en til tider uoverskuelig mængde marketingdata.

Evolution 360 arbejder med et keep it simple-format, hvor alt er intuitivt og overskueligt – uden at gå på kompromis med mængden af data. Samtidig sikrer de, at du opfanger alle former for leads, som kan konverteres til et salg. På den måde får du størst muligt udbytte af din markedsføring.

 

Pris/Tilbud
Et abonnement gælder for fem brugere og koster 390 kr. (ex moms) pr. måned. Med Telias særpris kan et årsabonnement tegnes til 315 kr. (ex moms) pr. måned. De første 14 dage er gratis og uden binding. Klik på 'Kontakt mig' herunder for at aktivere tilbuddet.

 

Kontakt migLæs mere om Evolution360

LassoX


Jo bedre du kender dine kunder, dine konkurrenter og dit marked, jo bedre kan du tilpasse din virksomhed og gribe de muligheder, der opstår.

Vores samarbejdspartner LassoX.com tilbyder en simpel og overskuelig samling af offentligt tilgængelige data for virksomheder, der beskæftiger sig med salg, revision og finans.

Via et abonnement får du adgang til en personlig nyhedsstrøm, der holder dig opdateret om de virksomheder, du ønsker at følge og giver dig notifikationer ved ændringer i markedet. Det sparer dig tid og betyder, at du altid er klar til at gribe chancer, når de opstår.

 

Pris/Tilbud
Der kan tegnes et abonnement for én bruger for 1000 kr. (ex. moms) pr. måned. Herefter kan der tilføjes flere brugere for 100 kr. (ex. moms) pr. bruger. pr. måned. Hvis abonnementet tegnes gennem Telia gives der 20% i rabat. Klik på 'Kontakt mig' herunder for at aktivere tilbuddet.

 

Kontakt migLæs mere om LassoX

NAPP


Fremtiden af Sales Enablement

Salgsarbejdet er under pres. Købere er blevet dygtigere til at købe ind, så virksomhederne skal klæde deres sælgere bedre på. NAPP har lavet et salgsværktøj, hvis fornemmeste opgave er at fjerne friktion hos sælgerne, så de får frigjort tid til salgsarbejdet og bliver mere relevante overfor kunderne. Nu kan du som virksomhed sikre, at dine sælgere fortæller præcis dét budskab og viser de produkter, som virksomheden ønsker.

Telia tilbyder nu NAPP’s unikke app salgsværktøj, som samler alt marketing og salgsmateriale i én simpel platform. Ledelsen kan effektmåle på hvorvidt sælgerne og kunderne rent faktisk bruger materialet – og hvilket materiale der bliver brugt. Foreløbig er der 30.000 sælgere på løsningen i 34 lande og på 18 sprog.

 

Pris/Tilbud
Spar 20% pr bruger. Prisen er 300 kr. pr. måned (ex. moms). Normalpris er 370 kr. pr. bruger pr. måned (ex. moms). Du får også 20% rabat på onboarding/introduktion, som afhænger af jeres konkrete behov. Klik på 'Kontakt mig' herunder for at aktivere tilbuddet.

Kontakt mig Læs mere om NAPP

Fremtiden af Sales Enablement

Kontakt mig

− Hvilke(n) partner er du interesseret i at høre mere om?
Legalhero.dk
24slides.com
Evolution360.dk
LassoX.com
napp.dk

Vil du være partner med Telia?

Har du en nytænkende virksomhed, en værdiskabende service eller et nyt produkt, som du tænker kunne passe ind i Telias partnerskabsprogram?

Så er du meget velkommen til at kontakte vores:
Senior Partner Manager, Jens Langfeldt Jørgensen på mobil 28272100 eller e-mail.