Sådan får du enkelthed og effektivitet i din virksomhed

Sådan får du enkelthed og effektivitet i din virksomhed

Tal med os, så kan vi sammen finde de rigtige løsninger, der binder din virksomhed endnu bedre sammen.

Med Touchpoint kan din virksomhed SPARe op til 3 ARBEJDSTIMER OM DAGEN

Med Touchpoint kan din virksomhed SPARe op til 3 ARBEJDSTIMER OM DAGEN

God kundeservice giver glade kunder og god bundlinje. Telia Touchpoint Experience samler mobiltelefoni, fastnet, ip-telefoni og mobil omstilling i en overskuelig løsning, der gør det nemt at omstille kunden til den rigtige medarbejder med det samme. Uanset hvor I befinder
jer. Det gør hverdagen mere effektiv for alle. Faktisk kan moderne virksomheder i gennemsnit spare op til 3 arbejdstimer om dagen.*

FÅ MERE FOR PENGENE MED TELIA ROAMING

FÅ MERE FOR PENGENE MED TELIA ROAMING

Med Telia Roaming er du og din virksomhed sikret overskuelige, gennemsigtige og attraktive priser på telefoni og datatrafik i hele verden. I er dækket i hele EU samt de 38 mest besøgte lande uden for EU. Og snart bliver det endnu bedre: Vi udvider nemlig bl.a. paletten af lande uden for EU, hvor I kan bruge fri roaming. Med på vejen får I også International Direct Call. Det betyder, at kald fra Danmark til lande i pakkerne er inkluderet i de 10 timers tale, der er med i abonnementet.

STABILT OG ROBUST INTERNET OG FASTNET

STABILT OG ROBUST INTERNET OG FASTNET

Mange virksomheder bliver stadig mere afhængige af IP-baserede løsninger i deres daglige drift. Internetforbindelsen er en strategisk ressource, der understøtter alt fra centrale forretningsprocesser til individuel formidling af information til medarbejdere.

En fiberforbindelse fra Telia er et klogt er et klogt valg, hvis I vil opbygge et stabilt og robust fundament for virksomhedens drift. I kan nemt imødekomme de eksisterende behov og på samme tid skabe en fremragende platform for den videre udvikling af jeres kommunikations- og distributionsbehov. I kan f.eks. supplere med Telias løsninger til IP-telefoni og IT-sikkerhed. 

MEGET MERE END HURTIGT BREDBÅND DERHJEMME

MEGET MERE END HURTIGT BREDBÅND DERHJEMME

Flere og flere virksomheder lader sine medarbejdere arbejde hjemme. Det øger både arbejdsglæden og effektiviteten. Hos Telia tilbyder vi ikke bare en hurtig bredbåndsforbindelse til hjemmearbejdspladsen men en række ekstra services, der kan tilkøbes: Fx Spotify, HBO, Eurosport Player, Flipp, Telia Secure og Microsoft Office 365.

OPTIMER DIN FORRETNING MED IOT

OPTIMER DIN FORRETNING MED IOT

Du har måske hørt om IoT? IoT står for Internet of Things og er en teknologi, der forbinder ting til internettet og derfor kan dele værdifuld viden, der kan gøre arbejdsdagen smartere.

Kun fantasien sætter grænser for, hvor IoT kan skabe værdi, spare ressourcer og optimere forretningsgange hos jer.

Vi har løsninger til alle dele af din forretning


SIKKERHED PÅ HØJESTE NIVAEU

SIKKERHED PÅ HØJESTE NIVAEU

I dag er det vigtigere end nogensinde at skrue op for virksomhedens online sikkerhed.

MPLS fra Telia Enterprise er baseret på Telias eget lukkede datanetværk og binder virksom-hedens fysiske adresser i Danmark, Norden eller hele verden sammen til et lynhurtigt privat netværk til datakommunikation, IP-telefoni og videokonferencer.

 

Med Managed Firewall fra Telia beskyttes din virksomhed mod eksterne trusler, og vores løsning er skræddersyet til jeres sikkerhedsbehov og netværk. På den måde er adgangen til din virksomheds netværk sikret mod angreb, samtidig med at vi giver dig indsigt i og forståelse for din netværkstrafik. Det er sikkerhedsservice for os.

MÅL BYENS PULS VIA DATA

MÅL BYENS PULS VIA DATA

City Vitality Insights giver jer adgang til et nyt strategisk og digitalt værktøj, der måler, hvilken del af byen der er travlest – og hvornår? Hvor besøgende kommer fra – og hvor tager de hen? Med anonym mobildata fra Telias netværk måler vi befolkningsmængden og dens bevægelsesmønstre i byen, så I kan få indsigt i, hvor byen pulser. Det giver et stærkt og datadrevet beslutningsgrundlag, når der fx skal planlægges byudvikling, events eller turistaktiviteter. Eller når der skal analyseres på den efterfølgende effekt.

GØR KUNDEDIALOGEN ENKEL OG EFFEKTIV

GØR KUNDEDIALOGEN ENKEL OG EFFEKTIV

Med Telia ACE kan I yde effektiv kundeservice på kundens præmisser: Uanset om kunden henvender sig til jer via telefon, sms, chatbot, e-mail eller social media, samles
al kundehistorik i et kontaktcenter i skyen. Herfra ledes kunden effektivt videre til rette svar eller rette medarbejder.

Vil du høre mere? Så tager vi meget gerne en snak med dig.


*Hvordan fandt vi frem til de 3 timers besparelse ved implementering af Touchpoint?

Regneeksempel: 65 medarbejdere x 3 min. spildtid hver pr. dag = 3 timer pr. dag x Timepris på 315 kr. x 200 arbejdsdage = 189.000 kr. pr. år.
Kilde: Telia Survey blandt 600 danske virksomheder/ Danmarks Statistik.