Bestil Telia Telemøde

Bestil Telia Telemøde

Bestil Telia Telemøde

Vælg Telemøde-løsning
Telemøde*
Telemøde Web Flatrate**

*) Telefoni afregnes pr. minut pr. mødedeltager afhængig af opkaldstype. Eventuel deltagelse i web møder afregnes særskilt til 0.75 kr. pr. minut pr. mødedeltager.

**) Abonnement til 300 kr. pr. måned der dækker ubegrænset web deltagelse "ekskl. telefoni" i dine møder. Telefoni afregnes pr. minut pr. mødedeltager afhængig af opkaldstype.

Ved at klikke på knappen "Bestil Telia Telemøde" accepteres følgende:

Bestilling af Telemøde afgives på vegne af Kunden, hvis informationer er korrekt indtastet i ovenstående bestillingsskema. Den ønskede Tjeneste er også valgt i bestillingsskemaet og følger de til enhver tid gældende priser og servicebeskrivelser som findes på telia.dk/modetjenester eller ved forespørgsel hos Telia Erhvervskundeservice. Aftalen anses for indgået når Telia Danmark har modtaget bestillingen og behandlet denne. Kunden modtager herefter en e-mail med koder og øvrige informationer, der er nødvendige for at kunne betjene Tjenesten. Telia Danmark forbeholder sig retten til at kreditvurdere Kunden og tildele et kreditmaksimum, samt bede om sikkerhedsstillelse af Kunden, på baggrund af denne vurdering.

Fakturering af tjenesten foregår således, at Kunden hæfter for alle mødeudgifter. Mødeudgifterne beregnes således at Kunden betaler en fast minuttakst pr. deltager pr. minut med udgangspunkt i minutprisen for det valgte produkt. Er der valgt Telemøde Web Flatrate, vil forbruget af web minutter i forbindelse med afholdelse af web møder kun blive opkrævet som et fast beløb pr. måned. De til enhver tid gældende priser kan findes på telia.dk/modetjenester.

Øvrige vilkår for Telemøde findes her. Du vil desuden modtage vilkårene for Telemøde i mailen sammen med koderne til din nye mødetjeneste.