4 gode apps du skal kende

4 gode apps du skal kende

Hvis du ofte er på farten, er din mobil sikkert én af de bedste redskaber, du kan have med det. Derfor har vi fundet 4 gode app’s, du bør overveje at installere på din mobil - hvis du altså ikke allerede bruger dem flittigt.

 

 

 

Ønsker du dig en ny mobil? Se udvalget af Android og Apple mobiler lige her.

 

Gem dine kodeord i én app

’Password’ er en app som samler og husker alle dine kodeord. De lagres i appen, som blot kræver et login for at åbne- Det vil sige, at du i princippet kun skal huske på ét enkelt kodeord i din travle hverdag. App’en vurderer også hvor stærke dine kordeord er. Du kan lagre alt fra login information, kortinformation og bankkonto-information.

Få den både til iOS  og Android.

 

Digitaliser fakturaer og kvitteringer on the go

Med ’CamScanner’ behøver du ikke en stor printer med scanningsfunktion, hvis der skal arkiveres eller sendes dokumenter af sted. Du hiver bare mobilen frem og tager et billede, hvorefter app’en digitaliserer det. Smart!

Få den både til iOS  og Android.

 

Det enkle samarbejdsværktøj

Du kender det sikkert, men får du også brugt det? Google Docs er let at benytte, når du skal tage noter, redigere eller lagre dokumenter. Og fordi du kan invitere brugere til dine dokumenter, er det også et genialt samarbejdsværktøj, der automatisk synkroniserer opdateringer, når du er online.

Få den både til iOS og Android.

 

Få enkel og smart parkeringshjælp

Du er nået frem til et møde, og mangler kun at finde en parkeringsplads. Ledige parkeringspladser er ikke noget at spøge med. Slet ikke når man har en bagkant. App’en ’Parkman’ er designet til at vise dig ledige p-pladser i nærheden, og så kan du oveni købet også betale parkeringsbilletten via app’en. Det ekstra smarte ved ’Parkman’ er, at du kan samle alle dine erhvervsrelaterede udgifter og betale dem samtidig.

Få den både til iOS og Android.

 

Vil du være Telia-kunde? Læs, hvad vi kan tilbyde dig her.