Beskyt dine egne og kundernes data

Beskyt dine egne og kundernes data

Verden bliver mere og mere digital, og det betyder, at deling af information og data stiger. Derfor skal vi som virksomhed være varsomme med vores egne data, men i ligeså høj grad værne om og beskytte vores kunders personoplysninger. Nye former for teknologi kan medføre at disse falder i forkerte hænder eller bliver misbrugt, hvis vi ikke er varsomme. Udover at behandle disse data med omhu i hverdagen, skal de også opbevares sikkert.

 

Har du adgang til kundernes personoplysninger? Så husk at forberede dig på den nye datalov. Læs vores tips her!

 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du har de rette værktøjer til at beskytte jeres data og onlineaktiviteter i din virksomhed. Det gør du først og fremmest ved at sørge for at beskytte dig mod udefrakommende trusler. Derfor tilbyder vi vores kunder Telia Secure, som er et beskyttelsesprogram, der skal forhindre, at du eller dine medarbejdere udsættes for virus og/eller hacking.

 

Fordele ved virusprogram som Telia Secure:

  • Både personlige og forretningsdata er beskyttet på alle enheder, så medarbejderne trygt kan bruge deres computere, mobiler eller tablets.
  • Du bliver advaret, så snart du eller dine medarbejdere benytter et program eller befinder jer på en side, der er usikker. Alt scannes automatisk for virus. 
  • Hvis en i virksomheden mister sin enhed, har I let adgang til at slette de data, der måtte ligge på den
  • Du er beskyttet mod trusler, når du køber noget eller tilgår dine virksomheds bankforretninger online. 
  • Du kan selv tilpasse Telia Secure til det antal enheder, du vil have beskyttet
  • Programmet er både hurtigt at installere og brugervenligt. 

 

Læs mere om Telia Secure lige her.