Mød den nye huawei mate 10 pro

Mød den nye huawei mate 10 pro

7 gode grunde til at gøre Huawei Mate Pro 10 til din næste erhvervstelefon

 

Læs om den nye Huawei Mate 10 Pro her

Kinesiske Huawei har igennem en årrække leveret det ene teknologiske spec-vidunder efter det andet. Det seneste skud på stammen er Huawei Pro Mate 10 og er en efterfølger til sidste års Mate 9 Pro. Selvfølgelig både stærkere og mere kraftfuld. Her får du syv ting, der er værd at lægge mærke til, hvis du overvejer at investere i en ny telefon. 

det korte af det lange

Der er i alt syv punkter, hvor Huawei Mate Pro 10 virkelig skiller sig ud:

  • Lang batteritid med 4000 mAh og intelligent batteriadministration.
  • Fantastiske billeder takket være de to 12 + 20 MP Leica kameraer på telefonens bagside.
  • Udvid skrivebordet: Slut Huawei Mate 10 Pro til din computer og brug telefonen som touchpad
  • En telefon med 8-kernet octa-core Kirin 970-processor og AI-funktionalitet (kunstig intelligens)
  • Vand- og støvafvisende (IP67 certificeret)
  • Masser af lagerplads - helt op til 128 GB med 6 GB RAM hukommelse
  • Dual SIM - brug telefonen både privat og professionelt

Huawei Mate 10 Pro - performance, performance, performance

Med Pro-udgaven af Mate 10 har Huawei introduceret en helt ny processor. Den går under navnet Kirin 970 og er udviklet for at give dig en brugeroplevelse, der adapter til din bruge af telefonen, så de vigtigste funktioner bliver hurtigere og personligt tilpassede. Et must, hvis man skal slå fx vejnavne op i Google Maps eller hurtigt skal tage et billede på farten. Om hastigheden skriver tech-magasinet iNPUT ”Al navigation og opstart af apps foregår virkelig flydende, og der er stort set aldrig ventetid på noget”. 

Med sit store batteri holder Huawei Mate Pro 10 sig kørende hele dagen - også når du er på farten, kunderne ringer, du skal finde vej eller redigere og sende vigtige dokumenter. Chippen i Kirin 970-processoren sørger for at adapte til din adfærd og dermed optimere udnyttelsen af de 4000 mAh. Til sammenligning har iPhone 8 og iPhone X hhv. 1821 mAh og 2716 mAh og Samsung Note 8 3300 mAh. Med SuperCharge teknologi oplader telefonen endvidere mere end 50% på kun 20 minutter. 

 

 

Udvid skrivebordet fra telefonen til computerskærmen

Huawei Mate Pro 10 understøtter delt skærmfunktionalitet. Forbered din præsentation på telefonen og brug den som projekter på en større skærm ude hos kunden, mens notifikationer, opkald og sms forbliver på telefonen.

Du kan fx bruge skærmdelingen til at vise produktbilleder i større format til kunder eller leads eller bruge den trådløse forbindelse til at rette på skitser og tegninger. Huawei Mate 10 Pro kan desuden tilsluttes til din mus og keyboard trådløst. 
Dette gælder naturligvis også for mere avanceret skærmperformance. Det solide grafikkort understøtter de mere krævende spil, som kan trækkes over på en større skærm for den ultimative gaming-oplevelse.

 

 

Huawei Mate er bygget til det fleksible liv på farten, på kontoret og i privaten. Fx kan du selv placere din "Home"-knap hvor du vil på skærmen, så du kan betjene telefonen med den ene hånd, trods den lækre skærm på 6 tommer (det er fx de færreste, der har 15 cm og derover). Derudover er det muligt at dele skærmen mellem to apps på samme tid. Smart, hvis du skifter mellem fx mail og hjemmeside eller skal tjekke adressen på en mail, mens navigationen stadig vises. Huawei Mate 10 Pro er den intelligente makker, uanset behov eller situation!

TITANIUM GRAY, MOCHA BROWN OG MIDNIGHT BLUE

BESTIL TELEFONEN HER 

SUPERB KAMERAOPLEVELSE MED KUNSTIG INTELLIGENS

Du kan være helt sikker på, at dine billeder kan være med i kapløbet med de helt store spillere på smartphone-markedet. Huawei har endnu en gang teamet op med tyske Leica, der er storleverandør af lækre kameraer. På forsiden sidder der et 8 MP frontkamera (f/2.0) og på bagsiden finder man dobbeltkameraet med en 12-megapixel RGB-linse (farver) og 20 megapixel monokrom-sensor (sort og hvid) - begge med f/1.6 blænde.
Optisk billedstabilisering er en selvfølge i Huawei Mate 10 Pro, hvorved skarpheden bevares, selvom optageforholdene er udfordrede. Den store blænde på f/1.6 giver konkurrenterne baghjul, når det handler om at tage billeder i dårlige lysforhold eller tæt på (makro).

AI-teknologi og Huawei's "Real-Time Scene and Object Recognition" betyder, at kameraet automatisk tilpasser sig efter motiv og omgivelser. Den lynhurtige processor efterligner hjernens neurale funktionalitet, og som et menneskeligt øje justerer den automatisk linserne for farver, kontrast, lysforhold og blænde. Sammen med AI Motion Detection og sløring af baggrunde bliver dine portrætbilleder simpelthen perfekte - hver gang.

På bagsiden har Huawei placeret en fingeraftrykssensor lige under kameraerne, hvor det specialtilpassede glas giver en lækker og behagelig betjening. 

Vandtæt til både firmaet og privat 

Huawei Mate 10 Pro er IP67-certificeret - det vil sige, at den kan ligge i ned til 1 meters vanddybde i op til 30 minutter uden at drukne. Kom regn, kom slud - Huawei er dit bedste bud. Desuden er telefonen udformet i 3D-glasramme med velafrundede hjørner, der giver et ergonomisk greb. En flot 18:9 OLED skærm og HDR10 giver en mere dynamisk videovisning. Det vil sige, at din streaming-oplevelse bliver væsentligt forbedret og mere lækker. Og så har Huawei Mate 10 Pro har dual 4G SIM-support og dual VoLTE forbindelser, hvilket betyder at du kan benytte to simkort i én telefon. Genialt, hvis man både har et arbejds- og privatnummer og ikke vil bære på flere telefoner ad gangen.

>>Se pris og bestil Huawei Mate Pro 10 her

Få et eksklusivt indblik i Huawei


Se, hvordan Huawei tester deres telefoner

Det er ikke småting, som Huawei udsætter deres telefoner for i deres testlaboratorium. Se bare med her.


Se Huaweis historie på 2 minutter

For få år siden kendte de færreste til Huawei. I dag giver virksomheden Samsung og Apple kamp til stregen med avancerede og prisvindende telefoner.