DESIGNEREN FIK ET NYT MØNSTER. Lotte får en aha-oplevelse, når det står klart, at der er brug for nye digitale rutiner i stedet for hjemmelavede systemer. Esben er også glad - og får endelig købt en gave til sin mor.

MCVERDI

Branche: Tøj og design. Engros og detail.
Ansatte: 19
Etableret: 1987
Ejer: Lotte Honoré
Udfordring: Det går godt med butikkerne. Kunderne strømmer til. Men systemerne giver for meget bøvl, som skader overblikket.
Website: http://www.mcverdi.dk/

 

LØSNING:

 

  • Et POS-system som integrerer butikker og lager.

FØLG MED UD I VIRKELIGHEDEN! For at sætte skub i digitaliseringen – og effektiviseringen – hos de danske virksomheder, kigger vi nærmere op på rutinerne og hverdagen. Vi får hjælp af digital ekspert, Christiane Vejlø og TV- og radiovært, Esben Bjerre. Få inspiration - og et godt grin - når de to besøger autoværkstedet ST AUTO.

Mere digitalisering fra Telia Erhverv


Digital styrkeprøve - tag testen

Digital styrkeprøve - tag testen

Hvor meget scorer din virksomhed på digitaliseringsbarometeret? Tag testen og find ud af det - og se om du med få midler kan udnytte de digitale muligheder mere optimalt.

Rapport fra DI: Digitalisering i SMV-land

Rapport fra DI: Digitalisering i SMV-land

Dansk Industri har taget temperaturen på 500 virksomheder og deres investeringer i digitale løsninger. rapportens konklusioner her og få inspiration til, hvordan din virksomhed klarer sig i kampen.

10 digitale værktøjer

10 digitale værktøjer

Vi har samlet de 10 bedste tips til at bruge digitale produkter til at øge indtjeningen i virksomheden. Se dem her.