Enterprise

Connecting the dots

Løsninger til virksomheder og organisationer.
Vi kan hjælpe med:

IPHONE 12-SERIEN

Salget på den nye iPhone 12-serie er startet!

CORPORATE EXTRA 1TB

Ud fra hvad vores kunder efterspørger, har vi sammensat netop den aftale, flest ønsker sig - bl.a. med hele en terabyte data!

Internet of Things (IoT)

Bliv klogere på, hvad IoT er, hvad det kan, og hvordan det kan komme i spil i din virksomhed.

Book et møde

Vores rådgivere ved alt om hvordan digitale løsninger kan hjælpe med at optimere og effektivisere. Book et uforpligtende møde her.

Nyhed!
5G

5G: KLAR TIL NÆSTE SKRIDT

5G er nøglen til, at virksomhederne kan tage digitaliseringen til næste skridt. Nu kan du få 5G Ready abonnementer, se hvilke her.

Et grønt netværk

Hos Telia får du et grønt netværk. Det betyder, at alle vores kunder altid surfer og arbejder online på et netværk med 100 % grøn strøm.

TELIA​ FLEET MANAGEMENT

Powered by Fleet Complete

Uanset om din flåde består af kommercielle personbiler, kommunale servicebiler eller lastbiler, leverer Telia Fleet Management de GPS-trackingløsninger og rapporteringsværktøjer, du har brug for.

Konkurrence

VIND ET HALVT ÅRS OMSTILLINGSLØSNING OG MOBILTELEFONI

Nyheder fra Telia Enterprise

Crowd Insights

Få øje på mønstrene. Vil I vide, hvor mennesker opholder sig, hvordan de bevæger sig, og hvor de tager hen? Med Crowd Insights kan vi hjælpe jer med at tage datadrevne beslutninger om alt fra byplanlægning og trafikstyring til afholdelse af events.

Managed Firewall

Vi har gjort avanceret cybersikkerhed nemt for jeres virksomhed. Der er mange rovdyr på nettet, men med Telia Managed Firewall er jeres virksomhed beskyttet døgnet rundt af verdens førende it-sikkerhedsteknologier fra anerkendte Palo Alto.

ESIM

Nu tilbyder Telia alle erhvervskunder gratis eSIM. eSIM erstatter det fysiske sim-kort og giver dig mulighed for at have to mobilnumre tilknyttet til kun én mobil. Du kan for eksempel have dit arbejdsnummer på et eSIM-kort og dit private nummer på et fysisk SIM-kort.

IoT

SWECO OG TELIA

"Når virksomheder og kommuner kan overvåge deres containere og planlægge kørsel og tømninger, kan der spares mange kilometers transport med tunge affaldsbiler. Det giver en meget markant besparelse nu og her – og er en værdifuld, langsigtet investering i miljø- og klimaindsatsen". 

Anders Krøjmand Humle, produktchef i Sweco GIS & IT.

Log ind

Mit Telia

Chatbot

Find svaret

Om os

Om Telia