SUPPORT FOR TOUCHPOINT

Få hjælp via vores videoguides og vejledninger herunder.

SVARGRUPPER

Sådan styrer administrator svargrupperne direkte via app.

OMSTILLING

Det er let at omstille et opkald til en kollega. Se hvordan og få et ekstra lille trick.

TIL DIG DER ER BRUGER AF APP’EN

Touchpouint Vejledning - Kom godt i gang som bruger af app'en.

TIL DIG DER ER ADMINISTRATOR AF APP'EN

Touchpoint Vejledning - Kom godt i gang som administrator af app'en.

TIL DIG DER ER BRUGER AF MENUOMSTILLING

Touchpoint Menuomstilling – Kom godt i gang med brugen af Menuomstilling.

Fejlmeddelelse

Oplever du fejl på din Touchpoint-løsning?

Fejlmeld Touchpoint direkte til Kundeservice via vores formular.

Touchpoint App

PRØV TOUCHPOINT PÅ DIN EGEN SMARTPHONE

Når du har hentet app'en, så vælg 'Prøv app'. Nu er du klar til en demo af Touchpoint.
Kræver iOS 9.0 / Android 6.0 eller nyere version.