HOLD KONTAKTEN – PÅ AFSTAND

I forbindelse med COVID-19 oplever vi hos Telia et stigende behov fra det danske erhvervsliv på digitale løsninger. Læs her om de mest efterspurgte.

Situationen omkring COVID-19 påvirker i øjeblikket hele det danske samfundAt stå sammen hver for sig er blevet et fælles vilkår i Danmark, og for flere virksomheder kræver dette, at der findenye metoder til opretholdelsen af den tætte kontakt til både kunder og medarbejdere – på afstand. 


ØGET EFTERSPØRGSEL PÅ DIGITALE LØSNINGER

forbindelse med COVID-19 oplever vi hos Telia et stigende behov fra det danske erhvervsliv for at få adgang til vores digitale løsninger, samt at kunne få implementeret disse løsninger hurtigst muligt.

En hverdag med arbejde på afstand kræver både fleksible hjemmearbejdspladser med stabile netværk og løsninger, der sikrer, at virksomhederne kan opretholde en effektiv intern og ekstern kommunikation, samt, ikke mindst, at særligt vigtig information bliver videregivet og læst med det samme 

Derfor har vi arbejdet på højtryk for at få leveringstiden på flere af vores digitale løsninger sat ned, så vores kunder og samarbejdspartnere hurtigt kan komme i gang med at anvende disse i en periode, hvor der findes et ekstraordinært behov for digital kommunikation. 

SMS Manager – Værktøj til bred udsendelse af SMS’er

Åbningsraten på en SMS er 98% (sammenlignet med f.eks. 20% på en e-mail). SMS’en er derfor et effektivt redskab, når man skal have videregivet vigtige informationer til en større gruppe mennesker – både internt og eksternt. Telia SMS Manager tilbyder et værktøj, der samler alle SMS-aktiviteter via et enkelt webinterface, som alle kan bruge. Værktøjet kan derudover integreres med egne systemer via API.

Touchpoint – Samlet intern og ekstern kommunikation uanset placering

Telia Touchpoint er en cloud-baseret kommunikationsløsning, der integrerer fastnet, smartphone, tablet og computer i én brugervenlig app. Med app’en kan medarbejdere hurtigt koordinere og håndtere virksomhedens kommunikation – både internt og eksternt – uanset hvor de befinder sig. 

FEM FORUDSÆTNINGER FOR VELLYKKET DISTANCEARBEJDE

Undersøgelser viser, at arbejde uden for kontoret giver højere produktivitet, lavere kontoromkostninger, nedsat stress og en positiv indvirkning på klimaet. Og distancearbejde forventes at stige i de kommende år. Men for at en virksomhedsejer kan få størst mulig fordel ved øget eksternt arbejde, er det afgørende, at denne træffer bevidste valg og aktivt skaber de rette betingelser. Ved at gennemtænke og udarbejde egne strategier for de fem forudsætninger, som vi beskriver i denne vejledning, kan du skabe et solidt grundlag for et særdeles vellykket distancearbejde. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at udvikle din virksomhed, uanset hvad du arbejder med. Det er grunden til, at vi har løsninger og ydelser, der hjælper dig i dit daglige arbejde og sikrer, at du kan fokusere på driften. Ikke på administration eller teknologi. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker yderligere information om vores løsninger og tips til en moderne arbejdsplads.

 

Læs om de forskellige elementer for succesfuldt distancearbejde:

  • Holdningen skal ændres
  • Forbindelse og hardware
  • Kommunikation og sociale aspekter
  • Sikkerhed
  • Politikker/aftaler

  

 

Læs artiklen

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

I Telia står vi klar til at hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere i en tid, der både personligt og professionelt kræver store omstillinger. Vi har identificeret og øget indsatsen på de løsninger og servicefunktioner, hvor vi oplever særlige behov for support i forbindelse med COVID-19, og vi inviterer til, at man kontakter os på alle områder, hvor vi kan være behjælpsomme og støtte op om arbejdet for at komme så godt som muligt igennem den uvante situation, vi står i sammen.

Hør mere om vores løsninger

  1. Erhverv
  2. Hold kontakten