Underholdning på alle  enheder i alt slags vejr

Underholdning på alle enheder i alt slags vejr

Har du HBO Nordic, er du sikker på ikke at løbe tør for underholdning ­– uanset hvordan vejret bliver denne sommer. Se alle serierne på mobilen med HBO Nordic app, på din tablet i køkkenet eller stream til dit TV i stuen med fx Chromecast. Men pas på, du ikke bliver så optaget, at du glemmer solen i haven, sengetid eller aftensmaden.

Du har mulighed for at tilkøbe HBO for kun 55 kr. pr. md. ekskl. moms. Og har du allerede 4Business 100 GB er HBO inkluderet.

GAME OF THRONES

GAME OF THRONES

Følg den blodige kamp om jerntronen og magten over de syv kongedømmer i Westeros. Er du ikke allerede blevet bidt af serien, så kan du glæde dig til 6 sæsoner med masser af forræderi, begær, intriger og overnaturlige kræfter. 

HALT AND CATCH FIRE

HALT AND CATCH FIRE

Serien portrætterer den omskiftelige kultur i Texas' Silicon Prairie, mens spændingerne vokser i gruppen Mutiny, der forsøger at holde balancen mellem nyskabelse og svindel ­– genialitet og selvbedrag.

THE KNICK

THE KNICK

Den oscarnominerede skuespiller Clive Owen har rollen som den geniale kirurg John Thackery, der afprøver grænserne for lægeprofessionen, moral og racerelationer i 1900 på et hospital i downtown New York.

THE AFFAIR

THE AFFAIR

The Affair udforsker de følelsesmæssige og psykologiske konsekvenser ved en affære uden for ægteskabet. Det provokerende drama skildres både fra den mandlige og kvindelige synsvinkel.

TRUE DETECTIVE

TRUE DETECTIVE

Rør mørket, og mørket rører dig. Nic Pizzolatto har skabt denne skarpe krimidramaserie, som følger to hårdt trængte politifolk i en intensiv efterforskninger, der driver dem helt ud til kanten.