Der er lukket for IPA-bestillinger af telefoner og tablets

Der er lukket for IPA-bestillinger af telefoner og tablets

Vi åbner op igen for bestillinger i maj 2018

Vi åbner op igen for bestillinger i maj 2018

Bestil et nyt IPA-abonnement

Spørgsmål og svar om IPA-aftalen

Oversigt over IPA-abonnementer

Læs om hvad EU-reguleringen betyder for dig

Se indholdet af dit abonnement efter den 15. juni herunder:


MOBIZ FLATRATE 300

Mobiz Flatrate 300 inkluderer 300 minutter pr. måned pr. abonnement til samtaler i Danmark samt lande, der er grupperet i zone 1 og 2. Minutterne gælder ved opkald til alm. fastnet- og mobilnumre i de omfattede lande. Det koster ikke noget at modtage opkald i lande, der er omfattet af zone 1 og 2. Når de inkluderede minutter er opbrugt, opkræves en pris på 0,60 kr./min i Danmark og 0,37 kr./min. i EU-lande. Opkald til særtjenester, indholdstjenester, udlandsopkald mv. afregnes separat efter forbrug.

 

MOBIZ FLATRATE 1000 NORDEN

Mobiz Flatrate 1000 Norden inkluderer 1000 minutter pr. måned pr. abonnement til samtaler i Danmark samt lande, der er grupperet i zone 1 og 2. Minutterne gælder ved opkald til alm. fastnet- og mobilnumre i de omfattede lande. Det koster ikke noget at modtage opkald i lande, der er omfattet af zone 1 og 2. Når de inkluderede minutter er opbrugt, opkræves en pris på 0,60 kr./min i Danmark og 0,37 kr./min. i EU-lande. Opkald til særtjenester, indholdstjenester, udlandsopkald mv. afregnes separat efter forbrug.

 

MOBIZ FLATRATE 3000 NORDEN

Mobiz Flatrate 3000 Norden inkluderer 3000 minutter pr. måned pr. abonnement til samtaler i Danmark samt lande, der er grupperet i zone 1 og 2. Minutterne gælder ved opkald til alm. fastnet- og mobilnumre i de omfattede lande. Det koster ikke noget at modtage opkald i lande, der er omfattet af zone 1 og 2. Når de inkluderede minutter er opbrugt, opkræves en pris på 0,60 kr./min i Danmark og 0,37 kr./min. i EU-lande. Opkald til særtjenester, indholdstjenester, udlandsopkald mv. afregnes separat efter forbrug.

 

MOBIZ FLATRATE NORDEN

Mobiz Flatrate Norden inkluderer ”Fri tale” i Danmark samt lande, der er grupperet i zone 1 og 2. Gælder ved opkald til alm. fastnet- og mobilnumre i de omfattede lande. Det koster ikke noget at modtage opkald i lande, der er omfattet af zone 1 og 2. Opkald til særtjenester, indholdstjenester, udlandsopkald mv. afregnes separat efter forbrug.

 

MOBIZ FLATRATE 1000 EU

Mobiz Flatrate 1000 EU inkluderer 1000 minutter pr. måned pr. abonnement til samtaler i Danmark samt lande, der er grupperet i zone 1 og 2. Minutterne gælder ved opkald til alm. fastnet- og mobilnumre i de omfattede lande. Det koster ikke noget at modtage opkald i lande, der er omfattet af zone 1 og 2. Når de inkluderede minutter er opbrugt, opkræves en pris på 0,60 kr./min i Danmark og 0,37 kr./min. i EU-lande. Opkald til særtjenester, indholdstjenester, udlandsopkald mv. afregnes separat efter forbrug.

 

ZONE 1 OG 2 OMFATTER FØLGENDE LANDE:

Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, De Kanariske Øer, Estland, Finland, Frankrig, Fransk Guyana, Færøerne, Gibraltar, Grækenland, Guadeloupe, Holland, Island, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Martinique, Norge, Polen, Portugal, Reunion, Rumænien, San Marino, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.