NYT FRA APPLE

iPhone 13 - 13 mini - 13 Pro - 13 Pro Max

Apple har gjort det igen! Præsenteret nye iPhones, der får fans til at juble. Denne gang hedder supermodellerne iPhone 13, 13 mini, 13 Pro og 13 Pro Max.

iPhone 13 Pro

Fra kun 5.499 kr.

Få glæde af en 6,1" Super Retina XDR-skærm med ProMotion for en mere responsiv oplevelse og masser af pro-power med den nye A15 Bionic-chip.

 
Bestil

Mindstepris: 12.662,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn. Alle priser er ex. moms.

iPhone 13 Pro Max

Fra kun 5.999 kr.

Det bedste Pro-kamerasystem til dato. Få maksimal power med Apples nye A15 Bionic-chip, der er verdens hurtigste chip.

 
Bestil

Mindstepris: 13.162,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn. Alle priser er ex. moms.

iPhone 13

Fra kun 3.999 kr.

Apple introducerer det mest avancerede dobbeltkamera-system med 12 MP vidvinkel- og ultravidvinkelkameraer og øget batteritid med den nye A15 Bionic-chip.

 
Bestil

Mindstepris: 11.162,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn. Alle priser er ex. moms.

iPhone 13 mini

Fra kun 3.499 kr.

Meget mere batteritid med den nye A15 Bionic-chip og et markant forbedret kamera. Lysstærk skærm i et holdbart design.
 
Bestil

Mindstepris: 10.662,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn. Alle priser er ex. moms.

Bestil en af de nye iPhones her

Jeg vil gerne bestille:
Corporate 1.000

Fri tale
Max data 1000 GB

5G Ready
50 GB i EU

Apple

Skal iPhone 13 være din næste arbejdstelefon?

Vi har set nærmere på iPhone 13-seriens fordele og funktioner.

iPhone 13-serien er landet, og med fire modeller er der en variant, der passer til stort set ethvert arbejdsmæssigt behov. iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max er navnene på de fire modeller, der udgør iPhone-13 serien. De fire modeller deler meget af den samme hardware, og vigtigst af alt er, at de alle er udstyrede med den hurtige A15 Bionic-chip. Chippen er den hurtigste, Apple nogensinde har produceret til sin iPhone-serie.

iPhone 13 yder på et ekstremt højt niveau, og det gør den til den perfekte arbejdstelefon.

Og det er også her, at nøglen til den ekstremt høje performance i iPhone 13 ligger. iPhone 13 yder på et ekstremt højt niveau, og det gør den til den perfekte arbejdstelefon. Her kan du være online med 5G, når du er på farten, og du kan dermed sende mails, foretage almindelige og videoopkald samt sende og modtage filer lynhurtigt.

Og er du håndværker, eller arbejder du i et andet fag, hvor din telefon bliver udsat for lidt af hvert, kan du også roligt vælge iPhone 13. Alle modeller i iPhone 13-serien er nemlig IP68-klassificerede og dermed stænk-, vand- og støvafvisende. Læg dertil at skærmen og rammen på iPhone 13 er skabt med Apples Ceramic Shield-teknologi, gør den bare endnu mere holdbar.

Vælg iPhone 13 som din næste håndværkermobil

Det lyder næsten for godt til at være sandt. At den helt nye iPhone 13 ikke alene er en af de bedste smartphones på markedet, men også er stærk og robust nok til at stå imod en travl hverdag som håndværker. Men det er sandheden. iPhone 13-serien er stærk som aldrig før, og derfor kan du sagtens vælge den som din næste mobil.

Apple har udviklet Ceramic Shield. Ceramic Shield er teknologi, der gør iPhone 13 ekstremt holdbar overfor diverse slag, tab og slitage. Ved at kombinere nanokeramiske krystaller i skærmen har Apple med iPhone 13 skabt en smartphone, der er meget mere holdbar end forgængerne.

Det tager dog intet fra den klare skærm. Uanset om du vælger den helt store iPhone 13 Pro Max eller den lille iPhone 13 mini, så får du en Super Retina XDR-skærm, der er krystalklar og gengiver enhver detalje i høj kvalitet. Kombinationen af den høje opløsning og stærke holdbarhed gør iPhone 13 til en perfekt arbejdstelefon.

Rigtig mange håndværkere var glade for iPhone 12 mini som arbejdstelefon, da dens kompakte størrelse og stærke ydre gjorde den meget velegnet som håndværkermobil. Måske er iPhone 13 mini lige den håndværkermobil, du leder efter.

Takket være den hurtige chip, den avancerede hardware og det nyeste iPadOS 15-styresystem mangler du ingenting.

Voldsomme kræfter og lynhurtig forbindelse

Test

Med iPhone 13 får du masser af kræfter mellem hænderne. Takket være A15 Bionic-chippen har hele iPhone 13-serien kræfter nok til at være den perfekte arbejdsmobil.

Du kan løse tunge opgaver, der kræver masser af hukommelse, med iPhone 13. Takket være den hurtige chip, den avancerede hardware og det nyeste iPadOS 15-styresystem mangler du ingenting for at være effektiv i arbejdstiden. iPhone 13 kan klare det hele, og det er ikke kun inde i telefonen, at der er fart på.

Takket være WiFi 6 og 5G er du forbundet til omverden lynhurtigt, uanset hvor du er. På den måde kan du holde videomøder i høj kvalitet, sende og modtage tunge filer og være forbundet med høje hastigheder. Hvis du arbejder meget på farten, bliver iPhone 13 derfor hurtigt din tro følgesvend, der kan hjælpe dig med at arbejde hurtigt og effektivt.

Skyd billeder som en professionel fotograf med iPhone 13

Selvom du ikke nødvendigvis arbejder som fotograf, så kan du med iPhone 13 og særligt iPhone 13 Pro og Pro Max skyde billeder som en professionel fotograf. Og du kan gøre det både om dagen og om natten. Takket være LiDAR-scanneren og Nat-tilstand får du altid skarpe skud med hjem, selv når lyset er svagt, eller der er mørkt.

Med bredere ultravidvinkel, en bredere blændeåbning, hurtigere sensor og bedre autofokus får du al den hjælp, du skal bruge til at fotografere på et professionelt niveau. Du kan altså tage dine egne billeder, som du kan bruge som dokumentation eller i præsentationer på dit arbejde. Og på den måde bliver din iPhone 13 ikke bare en arbejdstelefon men et arbejdsredskab.

Du kan også tage såkaldte makrofotos og makrovideoer, hvor du kan redigere selv de mindste detaljer. Og med hele 3x optisk zoom er alt, du næsten ikke kan se, inden for rækkevidde.

Du kan få iPhone 13-serien med henholdsvis 128 GB, 256 GB, 512 GB og hele 1 TB lagerplads.