Stilren som et visitkort

Stilren som et visitkort

Samsung Note8 er din forlængede arm på farten - og når du kommer hjem, slutter du den til din computer. Nemt, enkelt og ukompliceret.

 

Læs mere om Samsung Note8 her på siden.

Samsung Note8 er din forlængede arm på farten - og når du kommer hjem, slutter du den til din computer. Nemt, enkelt og ukompliceret.

 

Læs mere om Samsung Note8 her på siden.

Toptun din arbejdsstation med DeX Station


Med en DeX Station kan du koble din Galaxy Note8 til en skærm og bruge den som computer. På den måde får du fuldt udbytte af den enorme kapacitet, når du arbejder

.

3 gode grunde til at vælge Samsung Note8


Stort infinity-display

Stort infinity-display

Den omsluttende skærm på 6,2" giver plads til store oplevelser - på arbejdet, i sofaen og på de sociale medier. Designet og de integrerede knapper sikrer, at mobilen er nem at bruge og ligger godt i hånden. 

Note8 s-pen

S-pen

Har du brug for at lave et hurtigt notat? Med den trykfølsomme S-pen kan du gøre det uden at tænde skærmen. Du kan også bruge pennen til at markere på billeder, understrege tekst eller måske skabe dine egne emojis. Kun din kreativitet sætter grænser.

Note8 er vandafvisende

Vandbestanding

Du skal kunne bruge din mobil uden at frygte for dens overlevelse, hvis du bliver fanget i regnen eller taber den i vasken. Galaxy Note8 er IP68-klassificeret, så den kan holde til støv og vand. Faktisk kan den tåle at blive nedsunket i vand på op til 1,5 meters dybde i 30 minutter.Se Samsung Galaxy Note8 blive præsenteret på Samsungs keynote
Flere gode grunde til at vælge Samsung Note8


Irisscanner - Forbedret sikkerhed og beskyttelse af alle dine data samt adgang til Samsung Pay med irisscanner og fingertryksaflæser. Scanning af irisen er op til 200 gange mere sikkert end fingertryksaflæser.

Dual kamera - Avanceret teknologi giver dig forbedret skarphedsdybde og fokus, selv under vanskelige lysforhold. Hurtigt og præcist autofokus, der efterligner det menneskelige øjes.

Omsluttende skærm - se verden i verden med Samsungs velkendte Infinity-skærm. Knapperne er integrerede i selve skærmen, mens den fysiske hjem-knap er bevaret i form af en tryksensor. 

Opdel skærmen i to - Arbejd bedre, nemmere og hurtigere. Ved at opdele skærmen kan du bruge flere apps samtidig og opleve en smidig overgang mellem forskellige opgaver uden afbrydelse. 

Fleksibel S-pen - Samsung Note8 leveres med en pen, der gør det muligt at tage notater direkte på skærmen uden at behøve at åbne telefonen samtidig. Markér billeder, indkreds på kort, understreg tekster - kort sagt, Samsungs S-pen er din forlængede arm igennem arbejdsdagen.

Priser


Med mobilrabat

med 4EU Flex

3.199,-

Med mobilrabat

Prisen er med 4EU Flex i 36 måneder, hvoraf én af de tre valgfrie services bruges til Mobilrabat servicen.

Med mobilrabat

Med 4EU Premium

2.599,-

Med mobilrabat

Prisen er med 4EU Premium 36 måneder, hvoraf én af de tre valgfrie services bruges til Mobilrabat servicen.

Bestil Samsung Note8 her


Vælg abbonnement


 

Dimensioner

Bredde

74,6 mm

Længde

162,5 mm

Tykkelse

8,5 mm

 

Vægt

Gram

195 g

 

Skærm

Størrelse

2960 pixels x 1440 pixels

Type

WQHD sAMOLED

Opløsning

12 + 12 MP (Dual Pixel/2 x OIS/F1.7 + F2.4)

 

Bagkamera

Opløsning

12 + 12 MP (Dual Pixel/2 x OIS/F1.7 + F2.4)

 

Frontkamera

Opløsning

8 MP (AF/F1.7)

 

Hukommelse

Indbygget

64 GB

RAM

4GB

Max størrelse på hukommelseskort

microSD (op til 256 GB)