Velkommen hos Telia Erhverv!

Velkommen hos Telia Erhverv!

image description


Kære kunde

Hver dag er vi i kontakt med masser af virksomheder, der har behov for en digital sparringspartner, og som kender fremtidens trends fra en virksomhedsvinkel. 

Vi vil også meget gerne sparre med dig - eller hjælpe med at gøre din forretning endnu mere digital. Men mest af alt vil vi gerne byde dig velkommen  og sige:

Tak fordi du valgte Telia Erhverv. 

Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe din virksomhed med løsninger, der kan gavne din forretning - du hører fra os inden for 1-2 hverdage.

Venlige hilsner

 Morten Bentzen, CEO i Telia A/S

Lyst til at vide mere?


Telias produkter dækker over meget mere end mobiltelefoni og bredbånd. Nedenfor kan du se nogle eksempler på, hvordan din virksomhed kan blive rustet til fremtidens udfordringer inden for digitalisering og it-tjenester.

Digitale løsninger til erhvervslivet

Vi tilbyder både løsninger til at optimere virksomhedens kundeservice, sikkerhed for data og nye kommunikationsløsninger, som kan optimere den interne kommunikation.

Få vores nyhedsbrev

Telias nyhedsbrev udkommer ca. 10 gange om året og indeholder alt om at være en digital virksomhed. Hertil kommer en række eksklusive tilbud til arrangementer som fx koncerter og fodboldkampe.

10 digitale værktøjer

Styrk din forretning - tænk digitalt! Telia Erhverv har lavet en række artikler, der giver dig overblik over digitaliseringens begreber, og hvordan du kan udnytte dem til at komme foran konkurrenterne.

Kontakt kundeservice

Vores kundeservice har åbent på hverdage 9-17 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål til Telias produkter og services.