Til din virksomhed

Aktuelle tilbud

Hos Telia har vi altid de nyeste smartphones til dig og dine medarbejdere. Vi har fra alle de førende mærker, så der altid er et stort udvalg at vælge mellem – selvfølgelig på lynhurtigt netværk.

Vi har lækre mobiler til juletilbudspris

Vi har i øjeblikket ekstra stærke priser på de her modeller. Men du kan finde hele vores udvalg her eller besøge en af vores Telia-butikker.

Apple

iPhone 12

64 GB
Skarp pris på en iPhone 12.

Fra
2.499 kr.
Mindstepris 10.022,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn.
Apple

iPhone 13

128 GB
iPhone 13 til en skarp julepris.

Fra
2.999 kr.
Mindstepris 10.522,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn.
Apple

iPhone 14

128 GB
Apple's nyeste iPhone.

Fra
3.999 kr.
Mindstepris 11.522,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn.
Samsung

Galaxy S21FE 5G

128 GB
Alt det bedste fra Samsungs tidligere top model!

Fra
1.499 kr.
Mindstepris 9.022,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn.
Samsung

Galaxy A33 5G

128 GB
Prisbillig android model fra Samung.

Fra
1 kr.
Mindstepris 7.524,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn.
Google

Pixel 6A 5G

128 GB
Google hos Telia.

Fra
499 kr.
Mindstepris 8.022,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn.

Bestil tilbud

Jeg vil gerne bestille

Del betalingen op og få en ny smarphone til en lav månedlig pris*

Som erhvervskunde hos Telia kan du altid vælge at dele betalingen op på din nye smartphone. Så vælger du selv om din og dine medarbejderes nye smartphones skal betales ved køb eller deles over i op til 24 måneder.

*Delbetalingen på smartphones kan frit deles op i 1-24 måneder og forudsætter positivt kredittjek.

De nyeste og bedste mobiler til erhverv


Hos Telia har vi et bredt udvalg af de nyeste smartphones til ethvert behov. Er du til Android eller Apple? Hos Telia kan I vælge mellem de bedste Android-modeller eller iPhones - det er helt op til jer.

iPhone var i sin tid en af de første smartphones, der kom på markedet, og Apple revolutionerede mobilmarkedet, da de præsenterede den første iPhone. Siden da er det gået stærkt, og Apple er stadig blandt de førende smartphone-producenter i verden. Vælger I Apples som jeres erhvervsmobil, får I en smuk smartphone, der er elegant både i design og brugervenlighed. iPhone er for alle, men bruger du Apples produkter i dit arbejde, giver det endnu bedre mening, at du vælger en iPhone.

Samsung er også blandt de største smartphone-producenter i verden. Når du vælger Samsung, får du en mobil, der er i høj kvalitet, innovativ og holdbar. Herfra kan du sende e-mail, surfe og foretage videoopkald, og en Samsung-mobil er et godt valg til dit næste arbejdsredskab. Hvis du skal have det bedste, som Samsung kan præstere, skal du vælge deres Samsung Galaxy S-serie. Hvis du ikke har brug for den mest avancerede mobiltelefon, kan du vælge den mere prisvenlige Galaxy A-serie.

Motorola og Nokia er også blandt nogle af de stærkeste mobilproducenter. Vælger du en af deres modeller som din næste mobil til erhverv, kan du være sikker på, at du får en telefon i høj kvalitet. Med både Motorola og Nokia er brugervenlighed og performance i højsædet.


Leder du efter en ny arbejdstelefon eller håndværkermobil?


Leder du efter en erhvervsmobil, som er stærk, robust og kan tåle at blive brugt? I så fald skal du have dig en ægte arbejdstelefon eller håndværkermobil. En sådan mobil til erhverv er kendetegnet ved, at den kan holde til mere end en almindelig mobiltelefon.

Sådanne mobiler er typisk forstærkede med ekstra kraftfulde skærme og overflader, så de kan tåle at blive tabt, ridset, trådt på og andet, som du ikke normalt forventer, at en mobiltelefon kan.

Sådanne mobiltelefoner har måske også et ry for at være lidt klodsede og uelegante at se på - men sådan er det slet ikke. I dag er en af de nyeste og mest kraftfulde smartphones i verden - iPhone 12 - faktisk også en af de bedste arbejdstelefoner.

Den kan tåle at blive tabt og få slag, da Apple har udviklet en særlig skærmteknologi, der gør den fire gange så modstandsdygtig over for skader som iPhone 11.

iPhone 12 er bare en af mange arbejdstelefoner, vi har hos Telia Erhverv. Hvis du vil have en telefon, der kan tåle lidt ekstra, som din næste erhvervsmobil, så kan du finde hele vores udvalg her.

  1. Erhverv
  2. Mobiler og tablets