• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages returret

Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 FE er basisudgaven af de populære modeller fra Galaxy S21-serien. Fokus er lagt på vigtige funktioner som det tredobbelte kamera, 32 megapixels selfiekamera, stort batteri og så har den en af Samsungs allerbedste skærme.

Eksklusivt tilbud | Galaxy S21 FE

Bestil og få et bedre tilbud

Bestil den nye Galaxy S21 FE og få et par Galaxy Buds Live i sort med i købet. Vejl. pris 1.299 kr.. Køb senest den 30. januar 2022. Læs mere om tilbuddet

Kamera

3x kameraer

Samsung Galaxy S21 FE er udstyret med et superskarpt triplekamera, som lader dig tage billeder som en professionel fotograf takket være AI-funktionerne. De nye, avancerede AI-funktioner hjælper bl.a. med at identificere motiver og ansigter, reducere støj, forbedre lyset og gøre teksturer tydeligere. Du får også nye, smarte redigeringsfunktioner som Object Eraser, der bekvemt tryller genstande væk, som du ikke vil have i dine billeder. 

Tag dine videosamtaler og møder til nye højder med et frontkamera på hele 32 megapixel.

Performance

Imponerende processorkraft

I Galaxy S21 FE sidder Samsungs hurtigste og mest kraftfulde processor nogensinde – baseret på den imponerende 5 nanometer-teknologi. Men det er ikke det eneste, som gør din mobil hurtig og effektiv: Den indbyggede software er også meget vigtig, ikke mindst for din brugeroplevelse. 

Skærmen er i fuld HD på 120 Hz. Den høje opdateringsfrekvens giver en fornemmelse af bløde overgange og omgående respons, uanset om du scroller eller gamer. Og med batteriet på 4500 mAh har du energi nok til hele dagen.

Skærm og design

Revolutionerende skærmoplevelse, uanset om du gamer eller bare scroller

Samsung Galaxy S21 FE har en af Samsungs allerbedste skærme i fuld HD på 120 Hz med dynamisk opdateringsfrekvens. Den høje opdateringsfrekvens giver en fornemmelse af bløde overgange og omgående respons. uanset om du scroller eller gamer. Desuden er skærmen dynamisk og tilpasser opdateringsfrekvensen efter, hvad du foretager dig – hvilket øger batteritiden.

Skærmen er 6,4" med Infinity-0 display og fremstillet i det ekstremt stærke Gorilla Glass Victus. En af de absolut stærkeste typer glas på markedet, så den kan holde til lidt af hvert.

Med Galaxy S21 FE får du en mobil som er flot, tynd og praktisk. Det ikoniske design er helt i tråd med resten af S21-serien og så er mobilen kun 7,9 mm. 

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128 GB

Kun 499 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding

Abonnement: 199 kr./md. Oprettelse: 79 kr. Betal adm.: 7,80 kr./md. Opsigelsesvarsel: 3 mdr.  Fri tale/SMS/MMS gælder i Danmark. 1.000 GB data kan anvendes i Norden (Danmark, Sverige, Norge og Finland) og Baltikum (Estland, Letland og Litauen). Heraf kan 50 GB bruges i øvrige EU-lande samt Schweiz, Færøerne og Storbritannien. Mindstepris: 7.725,80 kr. med Corporate 1.000 GB - 36 mdr. binding abn. Alle priser er ex. moms.

Bestil den nye Samsung Galaxy S21 FE

Bestillingstilbud: Sådan gør du

Følg nedenstående trin for at få dine Galaxy Buds Live:

1. Registrer en Samsung-konto(*) inden den 15. februar 2022.

2. Åbn Appen Samsung-medlemmer på din Samsung Galaxy S21 FE inden den 15. februar 2022. Gå til "Udforsk", og klik på "Fordele" i øverste venstre hjørne af appen, og vælg den aktuelle kampagne. Bemærk, at det kan tage op til fem (5) hverdage, før tilbuddet vises i appen.

3. Tryk på knappen "Udnyt tilbuddet" for at komme til registreringssiden, hvor du kan deltage i kampagnen ved at uploade din kvittering samt indtaste dit fulde navn, e-mailadresse, leveringsadresse og serienummer på din Samsung Galaxy S21 FE. Bemærk, at håndtering af registrering og fremsendelse af kampagneprodukter håndteres af en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.

4. Når registreringen er gennemført, modtager du en e-mailbekræftelse på den e-mailadresse, der er knyttet til din Samsung-konto.

5. Dataene gennemses herefter manuelt af Veddesta. Hvis du har tilmeldt dig, vil kampagneproduktet blive afsendt af Veddesta efter ca. 40 hverdage til den angivne adresse. Bemærk, at i det omfang et reklameprodukt midlertidigt er udsolgt på lageret, kan kampagneproduktet blive afsendt senere end 40 hverdage.

6. Det er kun muligt at udnytte tilbuddet én (1) gang pr. gyldig enhed, som opfylder kampagnekravene. 7. Hvis du har spørgsmål om kampagnen, kan du kontakte Samsungs kundeservice på 70 14 01 21 eller besøge www.samsung.com/dk/support/contact/

Godt at vide

Tilbuddet gælder ved køb af Galaxy S21 FE (SM-G990) t.o.m. 30. januar 2022 på samsung.com/dk og hos udvalgte forhandlere. Tilbuddet skal udnyttes i perioden 4. januar til 15. februar 2022 i Samsung Members-appen. Tilbuddet gælder kun Galaxy Buds Live i farven sort, vejl. pris 1.299 kr.. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gælder kun en gang pr. enhed, kun ved fremvisning af kvittering og kun ved køb i kampagneperioden. Leveres kun i Norden. Læs de fuldstændige vilkår her: www.samsung.com/dk/offer/s21-fe-redeem.

*) Registrer en Samsung-konto ved at gå til "Indstillinger" → "Konti og sikkerhedskøb". → "Konti" → "Tilføj  konto". Hvis du allerede har en Samsung-konto, kan du logge ind direkte med den. Der gælder særlige  vilkår og betingelser for Samsung-kontoen