Telia Partnerskaber

Telia Partnerskaber

Læs mere om vores partnerskaber og de løsninger de tilbyder

Læs mere om vores partnerskaber og de løsninger de tilbyder

Legal hero

Legal hero

Juridisk rådgivning er blevet digitaliseret
Vi har håndplukket de dygtigste juridiske eksperter og samlet dem på vores digitale platform, der er skræddersyet til at håndtere den juridiske rådgivningsoplevelse. På den måde bliver juridiske serviceydelser af høj kvalitet, omkostningseffektive og tilgængelige for hver eneste virksomhed og privatperson i Danmark. Vinderne er både klienterne, juristerne og den danske økonomi.

24Slides

24Slides

Få hjælp til at optimere din powerpoint præsentationer. Både justering af eksisterende præsentationer og udformning af nye præsentationer.

Spar tid på at finde de rigtige billeder, illustrationer og figurer. Sæt hurtigt en skabelon op og lad 24slides.com om at gøre præsentationen i stand til at formidle budskabet og sælge produktet.

Evolution360

Evolution360

Evolution360 er en salg- og marketingplatform, som giver hurtigt og intuitivt overblik over virksomheders online kanaler. 

LassoX

LassoX

Markedsdata og specifikke kundedata. Læg alle data ind i CRM systemet og du er klar til at kontakte kunder. Notifikationer når der sker ændringer eller der er nyheder i medierne, ved de kunder du ønsker at følge.