3D Logistik

3D Logistik

Fleksibel telefoni med masser af taletid

Fleksibel telefoni med masser af taletid

Transportvirksomheden 3D Logistik er en virksomhed på hjul. Hovedparten af medarbejderne kører på landevejene, og telefoniløsningen binder det hele sammen.

Her er stabil mobildækning et must, når hele forretningen handler om at levere hurtighed, sikkerhed og fleksibilitet til kunderne.

På 3D Logistiks hovedcentral i Kolding findes ingen transportbånd til at sortere varerne, der skal fragtes. Det er helt bevidst. Alt bliver håndsorteret, hvilket betyder, at alt lige fra vandingsanlæg til medicin kan transporteres fuldstændigt, som kunden ønsker det. Udover præcision i leveringen er fleksibilitet i kundeservicen et ankerpunkt i forretningsfilosofien.

Kollegakald og god dækning

"Telia har en telefoniløsning, der helt understøtter vores forretning. Vi bruger Kollegakald, hvilket betyder, at når vi ringer med vores fastnettelefoner her fra hovedkonto- ret og ud til alle vores mobiler rundt om i landet, så er det gratis. Det er der ingen andre, der kan tilbyde os", fortæl- ler Lene Holmgaard, der er projektleder hos 3D Logistik.

"Samtidig er vi afhængige af, at vi altid kan få fat i vores chauffører. Vi skal med det samme kunne omdirigere deres rute eller få dem til at tage flere varer med. Et stabilt net og en god dækning er altafgørende, og det får vi med Telia", tilføjer Lene Holmgaard.

God kundeservice er gode løsninger

Udover telefoniløsningen har 3D Logistik også valgt Telias datakort til de håndholdte scannere, som bruges ved afleveringen af varerne. Datakortet sørger for, at den enkelte kundes underskrift elektronisk bliver overført til hovedkontoret med det samme.

"Jeg får nogle brugbare løsninger hos Telia. Kundeservicen er professionel og på forkant med mine behov. I sommer havde jeg f.eks. en medarbejder i udlandet, hvis telefon var blevet spærret, fordi Telia automatisk har et loft på hvor meget, man kan ringe for. En rigtig god service, jeg ikke selv havde tænkt på, og som sparer os for overras- kelser på regningen. Vi kunne selvfølgelig hurtigt åbne medarbejderens telefon igen", siger Lene Holmgaard.

  • Mindre danskejet logistikvirksomhed med fragt til hele landet

  • Tilbyder også kurér-service og fragt til udlandet

  • 25 kontoransatte og 60 chauffører. Hovedkontor i Kolding og filialer i Glostrup og Ålborg

  • Telia Fastnet Erhverv

  • Telia ISDN2

  • 70-nummerserie

  • Telia Mobiz

"Telia tænker løsningerne for mig"

"Telia reagerer rigtig hurtigt – uanset om vi ringer eller skriver til dem"

"Mobil dækning er alfa omega for os"

Book et uforpligtende møde hos Telia, hvor vi sammen finder ud af, hvordan vi styrker din virksomheds tele- og dataløsning.