Indbygget sikkerhed

Indbygget sikkerhed

Telia tænker sikkerhed ind i alle vores produkter helt fra start. Så vælger din virksomhed en af vores IT-løsninger, er der meget du slipper for at tænke på. Vi har ekspertisen og produkterne til at løfte sikkerhedsniveauet i din virksomhed.

Flyt serveren i sikkerhed

Datasikkerheden i Telias danske hostingcenter giver ro i maven. Siger du farvel til serverrummet, slipper du for at tænke på nødstrøm, oversvømmelser og indbrud. I kan komme i gang med Cloud Hosting uden opstartsinvesteringer, og prisen følger altid jeres behov for kapacitet.

Læs mere om Cloud Hosting

 

Fuld kontrol over netværket

Kunne du tænke dig at kontrollere jeres trådløse netværk, switche og firewall fra én enkelt app? Telia har løsningen, der sikrer jeres trådløse netværk og data 24/7. Samtidig hjælper CloudLAN med at optimere trådløse forbindelser og administrere adgangskontrol til jeres netværk.

Læs mere om CloudLAN

 

Bekæmp virus på alle enheder


Det er ikke kun PC´en på kontoret, der giver adgang til din virksomheds data. I dag bruges smartphones og tablets i ligeså høj grad – også af hackere. Telia Secure scanner alle enheder for virus og malware. Det giver sikkerheden et løft.

Læs mere om Telia Secure

 

Læs også


Ny Selvbetjening giver bedre overblik

Ny Selvbetjening giver bedre overblik

Hvad er persondata og hvorfor skal de beskyttes?

Hvad er persondata og hvorfor skal de beskyttes?