CloudLAN

CloudLAN

Det intelligente wifi, der giver helt nye muligheder.

Det intelligente wifi, der giver helt nye muligheder.

En cloudbaseret wifi-løsning der kan meget mere til gavn for kunderne og din virksomhed. CloudLAN gør jeres internetforbindelse til en forretningsforbindelse, hvor et fleksibelt og effektivt trådløst netværk, giver jer mulighed for at analysere og få kundeindsigt.

Fordele for din virksomhed


I får fuld kontrol med jeres trådløse netværk via en webside.

CloudLAN sørger selv for at skaffe den bedste dækning til brugerne.

Med det indbyggede analyseværktøj, kan I få ny viden om kundernes adfærd.

Vælg mellem selv at drive netværket eller overlade det til Telia.

Skalérbar løsning. Start med vores standard pakke, og skalér løsningen efter behov.

Med CloudLAN får I et intelligent wifi, der ubesværet spiller fire vigtige roller og gør en forskel for din virksomhed.

Butleren

Butleren

Med CloudLAN bliver arbejdet som netværksadministrator enkelt og ligetil takket være den centrale styring. Samtidig giver Layer7 dig direkte kontrol helt ud i applikationslaget, hvor du accesspunkt for accespunkt kan definere adgange, reducere båndbredde og prioritere trafikken på netværket.

Beskytteren

Beskytteren

Jeres netværk og data skal være beskyttet 24/7. Og derudover skal du kunne åbne en sikker adgang for kunder eller gæster. Med CloudLAN får du et værktøj som gør, at it- og datasikkerheden på netværket er i top. Samtidig med at du får en fleksibel og brugervenlig løsning.

Formidleren

Formidleren

Med CloudLAN er I ikke låst fast. I kan have flere netværk integreret i samme løsning. Og mobilitet er tænkt ind fra start, så netværket er let tilgængeligt fra smartphones, tablets og computere. I kan også se, hvor netværket bliver brugt mest. En viden som gør, at du kan vurdere om I med fordel kan flytte nogle accesspunkter eller tilføje flere.

Statistikeren

Statistikeren

Der gemmer sig værdifuld viden på jeres netværk. Viden, som du kan bruge til at styrke forretningen. CloudLAN giver et nemt og hurtigt overblik over, hvordan medarbejdere, kunder og gæster bruger netværket. Løsningen indeholder et avanceret analyseværktøj, som gør det enkelt at indsamle data og analysere dem.

En komplet pre-konfiguret løsning

CloudLAN forbinder sig automatisk og sikkert til datacenteret i skyen via SSL.

Wifi-adgang

Dynamisk adgangskontrol, der giver IT-chefen mulighed for at styre netværket helt ned til den enkelte bruger, på en nem og enkelt måde.

Brug data til at optimere jeres forretning

Når man har flere access-punkter på én lokation, kan man få data om kundernes adfærd på ens lokation. Det kan bruges til at optimere marketing- og forretningstiltag.

Distribuerede netværk

Giver IT-chefen fuld kontrol over alle lokationer over hele netværket.

Indbygget analyseværktøjer

Indbygget analyseværktøjer

Rapporter og statistikker

Med CloudLAN får du masser af muligheder for at trække rapporter og statistikker over trafikken på netværket.

Automatisk registrering

Netværket registrerer automatisk enheder som f.eks. mobiltelefoner, tablets eller pc’er med wifi søgning slået til. Søgningen bliver registreret for hver enkelt enhed via MAC adressen. Informationen kan så bruges til at spore trafik og besøgende.

Presence analyser

Adgang til presence analyser med oplysninger som antal besøgende, forbipasserende og genbesøgende, samt tid brugt i forretningen. Det kan i detailbranchen bruges til at optimere tilbud, vareplaceringer og kundestrømme i forretningen.

Heatmaps

Information og data samlet i et ”heatmap” med grafisk overblik over forretningen, er en standard funktion med CloudLAN.

Skal vi ringe dig op?