iPhone 13 - 13 mini - 13 Pro - 13 Pro Max

Apple har gjort det igen! Præsenteret nye iPhones, der får fans til at juble. Denne gang hedder supermodellerne iPhone 13, 13 mini, 13 Pro og 13 Pro Max.

 

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPhone 13 - Den bedste arbejdstelefon

Er du på jagt efter ny arbejdstelefon? I så fald bør du se nærmere på Apples nye linje af iPhone-modeller, nemlig iPhone 13-serien. iPhone 13-serien rummer modeller, der kan det hele og holder til meget. Netop derfor egner iPhone 13 sig som arbejdstelefon, og den kan meget vel være din kommende arbejdsmobil.

iPhone 13-serien er landet, og med fire modeller er der en variant, der passer til stort set ethvert arbejdsmæssigt behov. iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max er navnene på de fire modeller, der udgør iPhone-13 serien. De fire modeller deler meget af den samme hardware, og vigtigst af alt er, at de alle er udstyrede med den hurtige A15 Bionic-chip. Chippen er den hurtigste, Apple nogensinde har produceret til sin iPhone-serie.

iPhone 13 yder på et ekstremt højt niveau, og det gør den til den perfekte arbejdstelefon.

Og det er også her, at nøglen til den ekstremt høje performance i iPhone 13 ligger. iPhone 13 yder på et ekstremt højt niveau, og det gør den til den perfekte arbejdstelefon. Her kan du være online med 5G, når du er på farten, og du kan dermed sende mails, foretage almindelige og videoopkald samt sende og modtage filer lynhurtigt.

Og er du håndværker, eller arbejder du i et andet fag, hvor din telefon bliver udsat for lidt af hvert, kan du også roligt vælge iPhone 13. Alle modeller i iPhone 13-serien er nemlig IP68-klassificerede og dermed stænk-, vand- og støvafvisende. Læg dertil at skærmen og rammen på iPhone 13 er skabt med Apples Ceramic Shield-teknologi, gør den bare endnu mere holdbar.

Vælg iPhone 13 som din næste håndværkermobil

Det lyder næsten for godt til at være sandt. At den helt nye iPhone 13 ikke alene er en af de bedste smartphones på markedet, men også er stærk og robust nok til at stå imod en travl hverdag som håndværker. Men det er sandheden. iPhone 13-serien er stærk som aldrig før, og derfor kan du sagtens vælge den som din næste mobil.

Apple har udviklet Ceramic Shield. Ceramic Shield er teknologi, der gør iPhone 13 ekstremt holdbar overfor diverse slag, tab og slitage. Ved at kombinere nanokeramiske krystaller i skærmen har Apple med iPhone 13 skabt en smartphone, der er meget mere holdbar end forgængerne.

Det tager dog intet fra den klare skærm. Uanset om du vælger den helt store iPhone 13 Pro Max eller den lille iPhone 13 mini, så får du en Super Retina XDR-skærm, der er krystalklar og gengiver enhver detalje i høj kvalitet. Kombinationen af den høje opløsning og stærke holdbarhed gør iPhone 13 til en perfekt arbejdstelefon.

Rigtig mange håndværkere var glade for iPhone 12 mini som arbejdstelefon, da dens kompakte størrelse og stærke ydre gjorde den meget velegnet som håndværkermobil. Måske er iPhone 13 mini lige den håndværkermobil, du leder efter.

Takket være den hurtige chip, den avancerede hardware og det nyeste iPadOS 15-styresystem mangler du ingenting.

Voldsomme kræfter og lynhurtig forbindelse

Test

Med iPhone 13 får du masser af kræfter mellem hænderne. Takket være A15 Bionic-chippen har hele iPhone 13-serien kræfter nok til at være den perfekte arbejdsmobil.

Du kan løse tunge opgaver, der kræver masser af hukommelse, med iPhone 13. Takket være den hurtige chip, den avancerede hardware og det nyeste iPadOS 15-styresystem mangler du ingenting for at være effektiv i arbejdstiden. iPhone 13 kan klare det hele, og det er ikke kun inde i telefonen, at der er fart på.

Takket være WiFi 6 og 5G er du forbundet til omverden lynhurtigt, uanset hvor du er. På den måde kan du holde videomøder i høj kvalitet, sende og modtage tunge filer og være forbundet med høje hastigheder. Hvis du arbejder meget på farten, bliver iPhone 13 derfor hurtigt din tro følgesvend, der kan hjælpe dig med at arbejde hurtigt og effektivt.

Skyd billeder som en professionel fotograf med iPhone 13

Selvom du ikke nødvendigvis arbejder som fotograf, så kan du med iPhone 13 og særligt iPhone 13 Pro og Pro Max skyde billeder som en professionel fotograf. Og du kan gøre det både om dagen og om natten. Takket være LiDAR-scanneren og Nat-tilstand får du altid skarpe skud med hjem, selv når lyset er svagt, eller der er mørkt.

Med bredere ultravidvinkel, en bredere blændeåbning, hurtigere sensor og bedre autofokus får du al den hjælp, du skal bruge til at fotografere på et professionelt niveau. Du kan altså tage dine egne billeder, som du kan bruge som dokumentation eller i præsentationer på dit arbejde. Og på den måde bliver din iPhone 13 ikke bare en arbejdstelefon men et arbejdsredskab.

Du kan også tage såkaldte makrofotos og makrovideoer, hvor du kan redigere selv de mindste detaljer. Og med hele 3x optisk zoom er alt, du næsten ikke kan se, inden for rækkevidde.

Du kan få iPhone 13-serien med henholdsvis 128 GB, 256 GB, 512 GB og hele 1 TB lagerplads.

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max

Et markant stærkere kamerasystem. En skærm, der reagerer så hurtigt, at alt føles nyt igen. Verdens hurtigste chip i en smartphone. Fantastisk holdbarhed. Og et endnu bedre batteri.

Forudbestil fredag kl. 14.

Kamera

Et markant stærkere kamerasystem

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er begge udstyrede med et tredobbelt kamera. Med endnu bedre hardware i form af et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera får du mange flere detaljer med. Og med superintelligent software med nye teknikker til fotografering og filmproduktion og en utrolig hurtig chip, vil kamerasystemet i iPhone 13 Pro-modellerne ændre den måde, du skyder film og billeder på. Det nye ultravidvinkelkamera kan endda fokusere helt ned på to centimers afstand.

Performance

Verdens hurtigste chip i en iPhone

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er udstyrede med den nye A15 Bionic-chip, der er så hurtig, kraftfuld og intelligent, at ingen anden smartphone-chip når i nærheden af dens ydeevne. Alt, du foretager dig på din iPhone 13 Pro, sker ekstremt hurtigt og helt uden forsinkelser. Og batteriet er også forbedret, hvilket betyder, at du vil opleve 1,5 times længere batteritid på iPhone 13 Pro end på forgængeren iPhone 12 Pro.

Skærm og design

En skærm, der reagerer så hurtigt, at alt føles nyt igen

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max er udstyrede med Super Retina XDR-skærme på henholdsvis 6,1” og 6,7”. Skærmen kan opdatere fra 10 til 120 gange i sekundet. Det gør, at din oplevelse bliver mere naturlig, detaljeret og nøjagtig, uanset om du bruger din iPhone til at tage billeder, se videoer, spille spil eller læse nyheder.

Samtidig kan både 13 Pro og 13 Pro Max tåle at stå model til lidt af hvert – takket være Apples Ceramic Shield materiale, der gør glasset i din iPhone 13 Pro endnu stærkere end noget andet smartphone-glas.

iPhone 13 Pro og 13 Pro Max fås i fire smukke farver: Skyfri blå, sølv, guld og grafitgrå.

iPhone 13 og 13 mini

Verdens mest avancerede dobbeltkamera-system. En ultrahurtig chip. Og et fantastisk batteri. I to perfekte størrelser.

Forudbestil fredag kl. 14.

Test
Skærm og design

28% lysere Super Retina XDR-skærme

iPhone 13 og 13 mini er udstyrede med 6,1” og 5,4” Super Retina XDR OLED-skærme, som er 28% lysere, så du ser alting bedre – selv i direkte sollys. Du vil se klare hvide, dybe sorte og alle andre nuancer derimellem. Alligevel bruger skærmen mindre batteri end nogensinde før.

Og takket være Apples Ceramic Shield materiale er glasset i din iPhone 13 endnu stærkere end noget smartphone-glas.

iPhone 13 og 13 mini kommer i fem friske farver: lyserød, blå, midnat, stjerneskær og (PRODUCT)RED.

Performance

Dobbeltkamera-system

Med iPhone 13 og 13 mini har Apple lavet et redesign, så der er blevet plads til Apples bedste dobbeltkamera-system og den største sensor i vidvinkelkameraet nogensinde. Der er også blevet plads til optisk billedstabilisering med sensorforskydning, så du kan få skarpe skud, også når du er i bevægelse. Og ultravidvinkelkameraet har fået en endnu hurtigere sensor, så du fanger 47% mere lys.

Kamera

Den hurtigste chip i en smartphone

iPhone 13 og 13 mini er begge udstyrede med den nye A15 Bionic chip. Den er hastighedsøgende, kameraforbedrende, batteriforlængende, privatlivsbeskyttende og spilforandrende. Faktisk er den så hurtig, at den skubber grænserne for, hvad du kan på din iPhone. Og den er så effektiv, at du får et batteri, der holder 1,5 timer længere i iPhone 13 mini end i forgængeren iPhone 12 mini.  

Få sms, når vi har nyt om Apples iPhone

Vil du være den første, der får besked, når vi har nyt om Apples iPhone? Så sms APPLEB2B til 1919*. Så holder vi dig opdateret om iPhone-nyheder via sms.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLEB2B STOP til 1919.