• Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering: 1-2 hverdage
  • Fri fragt
  • 30 dages returret

iPhone 12 serien

iPhone 12 er den første iPhone med 5G og A14 Bionic, som er den hurtigste chip i en smartphone - nogensinde! Med Apples nye “Ceramic Shield” er din iPhone 12 fire gange bedre beskyttet mod tab og slag, end du tidligere har været vant til. Desuden er kameraet skarpere end nogensinde, og takket været den nye Nat-tilstand optager din iPhone 12 meget mere lys end før.

iPhone 12 findes i fire modeller: iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. De har hver især deres unikke egenskaber, så du kan frit kan vælge, hvilken iPhone 12, der passer til dit behov.

Vil du vide mere? Herunder kan du læse alt, der er at vide om den nye iPhone 12-serie.

Filtrer

Viser {{ products }} af {{ total }} varer

Vis flere varer

iPhone 12 er tyndere, mindre og lettere

iPhone 12 er blevet skåret ind til benet. Ikke i den forstand, at du ikke får den nyeste og bedste teknologi - tværtimod - iPhone 12 er derimod blevet lettere, tyndere og mindre end sin forgænger iPhone 11. Faktisk er iPhone 12 11 % tyndere, 15 % mindre og 16 % lettere.

Men her stopper det kompakte design ikke. Som noget nyt kommer iPhone 12 i en mindre udgave, der kan det samme som iPhone 12: Nemlig iPhone 12 mini. iPhone 12 måler 6,1” og iPhone 12 mini sniger sig op på 5,4”. Begge iPhones er udstyrede med en Super Retina XDR-skærm, som giver dig et knivskarpt billede og krystalklar gengivelse af det, du vil have frem på din skærm.

iPhone 12 og iPhone 12 mini kommer i fem ny farver. Blå, grøn, rød, hvis og sort.

Fire gange mere holdbar skærm i iPhone 12

Og apropos skærm, så er de nye iPhone 12-modeller udstyret med den stærkeste skærm i en iPhone nogensinde. I iPhone 12 sidder der nemlig en Super Retina XDR-skærm, som er udviklet med den nye “Ceramic Shield” teknologi. Det er Apples egen teknologi, der gør din iPhone-skærm fire gange så holdbar og modstandsdygtig overfor slag og tab.

Ceramic Shield er skabt ved at kombinere glas og nanokeramiske krystaller. De krystaller er faktisk hårdere end de fleste metaller, og dermed er der altså tale om et meget hårdført materiale, der er bygget ind i iPhones 12’s Super Retina XDR-skærm med OLED.

iPhone 12 kommer med 5G - naturligvis

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max er alle - naturligvis - udstyret med 5G, så de kan køre på det nyeste netværk. Det gør også, at du altid er online med superfart og kan nyde din nye iPhone 12 til fulde uden restriktioner.

Apple har opgraderet både deres hardware og software for at få det bedste ud af det nye 5G-netværk. Her tæller blandt andet automatisk tilpasning afhængigt af brugen af din iPhone 12. Hvis du ikke bruger den, hopper din iPhone 12 på LTE-netværket, og går du i gang med film, surfing, gaming eller andet, er den tilbage på 5G med det samme.

A14 Bionic-chippen: Den hurtigste chip i en smartphone. Nogensinde

Fælles for hele iPhone 12-serien er, at de er udstyret med den samme chip. iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max sprænger rammerne for, hvad du kan forvente af en smartphone. Men iPhone 12 og iPhone 12 mini er udstyret med den samme chip - A14 Bionic - og de er dermed også ekstremt kraftfulde og klar til enhver opgave, du stiller dem overfor.

Men hvad får du ud af, at iPhone 12 er udstyret med A14 Bionic? Den gør det muligt, at kameraet kan udføre flere billioner - ja, billioner - handlinger med Neural Engine. Det gør det muligt, at du kan optage video i Dolby Vision. Den forlænger batteritiden, så du ikke skal bekymre dig om at lade din iPhone 12 op. Og så er din iPhone 12 fremtidssikret.

Træd ind i mørket og se lyset med iPhone 12

Med Nat-tilstand er iPhone 12-kameraet lavet til at tage billeder, selv hvor det kniber med belysningen. Kameraet i iPhone 12 og iPhone 12 mini har både vidvinkel og ultravidvinkel. Det gør, at du kan tage billeder og fange alle detaljer foran dig.

Du skal heller ikke tage hensyn til lyset. Om du fotograferer i lyset fra solen eller månen, det er underordnet. iPhone 12 fanger detaljerne, så du kan gemme dem til evig tid i knivskarp kvalitet.

Og netop detaljer er dem, du kan se flest af. Deep Fusion-teknologien i iPhone 12-kameraet analyserer eksponeringerne, så du får den maksimale detaljegrad på dine billeder.

Inspiration

Hvilken iPhone skal du vælge?

Med mange iPhones på markedet kan det være svært at regne ud, hvilken model, der passer til dine behov. Vi hjælper dig på vej.

Derfor skal du vælge iPhone 12 mini

Hvor mini er den nye iPhone 12 mini? Er den bare en skrabet udgave af iPhone 12 Pro? Og er den noget for dig? Det giver vi dig svaret på her.