Telia fordele

Discovery+

Vil du have masser af underholdning, dokumentarer, store sportsbegivenheder og mulighed for live-streaming af op til 11 tv-kanaler? Hos discovery+ kan du få det hele til en rigtig god pris - fordi du er Telia-kunde.

Underholdning

Få adgang til en verden af tempofyldt underholdning, fængende krimiprogrammer og reality med de største personligheder for kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md). Lige når det passer dig – og helt uden reklamer. 

Se bl.a. den spritnye sæson af 'Bendtner & Philine', hvor vi følger op på den dramatiske afslutning på sæson 1, hvor forholdet mellem dem gik i stykker. Nu forsøger Bendtner og Philine at genfinde gnisten, og parret oplever både konflikter og kærlighed. Du kan også holde vejret til både danske og internationale krimiprogrammer, bl.a. den helt nye, danske dokumentar 'De perfekte ofre: F**k ikke med piger'. Kom også med helt tæt på Danmarks A-liste kendisser i sæson 4 af ’Remee og Mathilde’ – eller se drama og kærlighed på den helt store klinge i Danmarks mest populære realityprogram ’Ex on the Beach’. Og så er der selvfølgelig også prisvindende dokumentarer og naturprogrammer at kaste sig over.

Underholdning+live

Få alt fra abonnementet Underholdning – plus adgang til live-streaming af 7 tv-kanaler (Kanal 4, Kanal 5, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery og Discovery Science) for kun 89 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Med Underholdning+Live kan du altså ikke bare se underholdning, krimiprogrammer, dokumentarer og reality. Du kan også live-streame udsendelserne, så du altid er blandt de første til at blive opdateret med sidste nyt fra underholdningens verden.

Følg også det danske fodboldlandshold på discovery+. Med abonnementet 'Underholdning+Live' får du adgang til Kanal 5, som viser de danske drenges VM-kvalifikationskampe. Så er du vild med landsholdet, er det dette abonnement, du skal vælge.

Sport

Få alt fra abonnementet Underholdning+Live – plus adgang til live-streaming af yderligere 4 sportskanaler (6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2) for kun 139 kr./md. (normalpris 149 kr./md.).

Til dig, der både vil følge med i dansk superligafodbold, europæiske VM-kvalifikationskampe og de engelske pokalturneringer FA Cup og Carabao Cup. Som vil se tennis i verdensklasse fra bl.a. Roland Garros og US Open. Nyde cykelløbene Vuelta a Espana, Tour de France m.fl. Bide negle til Le Mans og Formel E. Og slappe af til golf, snooker og vintersport.

Eller sagt på en anden måde: Til dig, der ikke kan få nok af sport!

Sådan får du discovery+

Du kan få discovery+ til en ekstra god pris, når du køber et mobilabonnement eller mobilt bredbåndsabonnement hos Telia. Er du allerede kunde, kan du vælge eller tilkøbe discovery+ til dit abonnement i Mit Telia for helt ned til 69 kr./md. Køber du nu, får du discovery+ Underholdning + Live med for 0 kr. i 3 måneder.

Mobilabonnementer med discovery+

Du kan tilkøbe discovery+ til dit mobilabonnement fra kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md.).

Er du allerede kunde?

Er du allerede Telia-kunde, kan du selvfølgelig også få glæde af discovery+. Det gør du ved at vælge eller tilkøbe discovery+ til dit abonnement i Mit Telia.

Mobilt bredbånd med discovery+

Tilkøb discovery+ til dit mobile bredbåndsabonnement hos Telia fra kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md.).