Telia fordele

Discovery+

Vil du have masser af underholdning, dokumentarer, store sportsbegivenheder og mulighed for live-streaming af op til 11 tv-kanaler? Hos discovery+ kan du få det hele til en rigtig god pris - fordi du er Telia-kunde.

Underholdning

Få adgang til en verden af tempofyldt underholdning, fængende krimiprogrammer og reality med de største personligheder for kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md). Lige når det passer dig – og helt uden reklamer. 

Se bl.a. den spritnye big-characterserie 'Emili & Mads Emil', hvor vi får et eksklusivt indblik i livet hos et af Danmarks mest likeable og største modepar, Emili Sindlev og Mads Emil. Skal der mere fart på, så er 'Fanget på politiets kamera' lige noget for dig. Her får vi et indblik i de vanvidsbilister, som gør de danske veje usikre. I '12 uger i helvede' er 6 kendte danskere kommet på usikker grund, når de bliver presset til at yde deres ypperste for at opnå deres drømmekrop. Og er du mere til drama og kærlighed på den helt store klinge, så se Danmarks mest populære realityprogram 'Ex on the Beach'. Og så er der selvfølgelig også prisvindende dokumentarer og naturprogrammer at kaste sig over. Med andre ord – noget for enhver smag.

Underholdning+live

Få alt fra abonnementet Underholdning – plus adgang til live-streaming af 7 tv-kanaler (Kanal 4, Kanal 5, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery og Discovery Science) for kun 89 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Med Underholdning+Live kan du altså ikke bare se underholdning, krimiprogrammer, dokumentarer og reality. Du kan også live-streame udsendelserne, så du altid er blandt de første til at blive opdateret med sidste nyt fra underholdningens verden.

Sport

Få alt fra abonnementet Underholdning+Live – plus adgang til live-streaming af yderligere 4 sportskanaler (6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2) for kun 119 kr./md. (normalpris 129 kr./md.).

Til dig, der både vil følge med i dansk superligafodbold, europæiske VM-kvalifikationskampe og de engelske pokalturneringer FA Cup og Carabao Cup. Som vil se tennis i verdensklasse fra bl.a. Roland Garros og US Open. Nyde cykelløbene Vuelta a Espana, Tour de France m.fl. Bide negle til Le Mans og Formel E. Og slappe af til golf, snooker og vintersport.

Eller sagt på en anden måde: Til dig, der ikke kan få nok af sport!

Sådan får du discovery+

Du kan få discovery+ til en ekstra god pris, når du køber et mobilabonnement eller mobilt bredbåndsabonnement hos Telia. Er du allerede kunde, kan du vælge eller tilkøbe discovery+ til dit abonnement i Mit Telia for helt ned til 69 kr./md.

Mobilabonnementer med discovery+

Du kan tilkøbe discovery+ til dit mobilabonnement fra kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md.).

Er du allerede kunde?

Er du allerede Telia-kunde, kan du selvfølgelig også få glæde af discovery+. Det gør du ved at vælge eller tilkøbe discovery+ til dit abonnement i Mit Telia.

Mobilt bredbånd med discovery+

Tilkøb discovery+ til dit mobile bredbåndsabonnement hos Telia fra kun 69 kr./md. (normalpris 79 kr./md.).