Telia fordele

HBO Nordic

Få HBO Nordic med i dit mobil- eller mobile bredbåndsabonnement og se alle dine favorit serier, film og dokumentarer. Med et Telia abonnement kan du endda få det for kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

HBO NORDIC

FÅ DE BEDSTE FILM OG SERIER MED HBO NORDIC I DIT ABONNEMENT

Med streamingtjenesten HBO Nordic får du adgang til de bedste film og serier i verden fordelt på mere end 5.000 afsnit og hundredvis af filmtitler. Se f.eks. populære serier som Game of Thrones®, Westworld og Vikings.

Se det hele på din smartphone, tablet og computer eller på din tv-skærm med Apple TV, Chromecast, PlayStation eller Smart TV. Sidst på siden kan du læse mere om, hvordan du ser HBO Nordic på forskellige enheder. Vi har gjort det nemt, hurtigt og billigt at få timevis af verdensklasse underholdning.

HBO NORDIC

ALLE SÆSONER. ALLE AFSNIT

Telia og HBO Nordic giver dig adgang til alle sæsoner af de bedste serier. Du kan nemlig få streamingtjenesten med i dit mobilabonnement, dit GO150 mobile bredbåndsabonnement eller dit GO500 mobile bredbåndsabonnement til en ekstra lav pris. Så kan du se de nyeste film og serier til næsten ingen penge.

Hvis du allerede har et Telia-abonnement, kan du tilkøbe HBO Nordic med det samme. Det gør du via Mit Telia. Hvis du ikke er kunde, kan du både få et billigt mobilabonnement og HBO Nordic samtidig med, at du beholder dit nummer. Du tjekker bare HBO Nordic af under "Tilføj Services", når du har valgt, om du vil beholde dit telefonnummer eller ej. Se alle services her.

Populære serier på HBO Nordic

Game of Thrones

Killing Eve

Taboo

The Handmaid's Tale

The Outsider

The Plot Against America

Vikings

Westworld

Sådan får du HBO Nordic

Du kan få HBO Nordic til en ekstra god pris, når du køber et mobilabonnement eller mobilt bredbåndsabonnement hos Telia. Er du allerede kunde, kan du vælge eller tilkøbe HBO Nordic til dit abonnement i Mit Telia for helt ned til 79 kr./md.

Mobilabonnementer med HBO Nordic

Du kan tilkøbe HBO Nordic til dit mobilabonnement for kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.). 

Er du allerede kunde?

Er du allerede Telia-kunde, kan du selvfølgelig også få glæde af HBO Nordic. Det gør du ved at vælge eller tilkøbe HBO Nordic til dit abonnement i Mit Telia.

Mobilt bredbånd med HBO Nordic

Tilkøb HBO Nordic til dit mobile bredbåndsabonnement hos Telia. Vælg GO150 eller GO500 og få det til kun 79 kr./md. (normalpris 99 kr./md.).

Få mobilt bredbånd med HBO Nordic

Det er ikke kun i vores mobilabonnementer, du får adgang til mange spændende tjenester og services. Du kan også få mobilt bredbånd med HBO Nordic.

Du kan tage dit mobile bredbånd med dig overalt. Det betyder, at du altid har adgang til lynhurtigt internet, så du kan se de nyeste afsnit af Game of Thrones. Du vælger bare det abonnement, du gerne vil have, samt hvilke tjenester du gerne vil tilkøbe.

Har du Telia TV, kan du selvfølgelig også se HBO Nordic her. Telia TV med HBO Nordic er en tilvalgspakke, som du nemt og hurtigt kan tilføje dit abonnement. Med Telia TV kan du se serier og film, når det passer dig – kombinerer du det med HBO Nordic, får du det bedste af det bedste.

Når du har Telia TV, kan du tage dit tv med dig på farten. Du kan selvfølgelig også nyde de nyeste og mest hippe serier fra HBO Nordic derhjemme på sofaen. Det er helt op til dig, og det er en af de mange fordele ved tv hos os.

Mobilabonnenter med HBO Nordic

Når du har et mobilabonnement hos Telia, får du ikke bare et billigt mobilabonnement, men også mange andre fordele. Fx kan du få HBO Nordic til en ekstra god pris. 

Du får altså ikke bare Nordens bedste netværk som en naturlig del af dit mobilabonnement. Du får samtidig adgang til de fedeste tjenester, såsom HBO Nordic for bare 79 kr./md. Så snyd ikke dig selv for nogle af verdens bedste film og serier.

Se HBO Nordic på alle dine enheder

Du kan se HBO Nordic på alle dine enheder. Det betyder helt enkelt, at du kan se de mange spændende serier og film på Smart TV, app, Apple TV, Chromecast, PlayStation og meget andet. Når du først har fået HBO Nordic i dit abonnement, skal du bare aktivere det, og så er du klar.

Det er helt op til dig, hvilken måde, du gerne vil se HBo Nordic på. Du får altid samme høje billedkvalitet og indhold. Der er mere end 5.000 afsnit, f.eks. True Detective, Game of Thrones, Girls og The Knick.

HBO Nordic app

HBO Nordic har selvfølgelig også en app, hvor du kan se de mange serier og film. I appen får du adgang til det samme indhold, som du får på eksempelvis din computer. Så kan du se bl.a. Game of Thrones og Vinyl derhjemme, eller mens du sidder i bussen.

Du kan bruge HBO Nordic appen på tværs af dine devices. Det betyder, at du kan begynde på en film i bussen, og se den færdig derhjemme på tabletten. 

Apple TV

Du skal selvfølgelig ikke snydes for de mange tusinde timers underholdning, hvis du har et Apple TV. Det fungerer meget på samme måde som med HBO Nordic app’en på mobilen.

HBO Nordic kan du hente i App Store på dit Apple TV. AirPlay kan du også bruge på dit Apple TV – det fungerer på begge Apple TV-modeller.

Chromecast

Har du HBO Nordic som app på din smartphone eller tablet, kan du streame det over på dit fjernsyn med en Chromecast. Det er dejlig nemt, da der er et lille Chromecast-ikon inde i HBO Nordic appen, du kan klikke på, når du afspiller film og serier.

Playstation

Vil du gerne se HBO Nordic via din PlayStation, har du selvfølgelig også mulighed for det. HBO Nordic er tilgængelig på PlayStation 3 og 4 via den integrerede app.