Mobilabonnement

Få Netflix med i dit mobilabonnement

Nyhed! Nu kan du få ubegrænset underholdning med Netflix hos Telia. Med ONE Netflix kan du samle familiens abonnementer og spare penge på mobilregningen. Lige nu kan du tilføje ekstra personer for 0 kr. de første 2 måneder. Herefter kun 129 kr./md.

ONE Netflix til 1 person
Fri tale
Fri data
5G READY | 22 GB I USA, THAILAND, TYRKIET OG EU
299
kr./md./pers.
Mindstepris 407,75 kr.
Inkl. Netflix Standard
/globalassets/olympus/inriver/50x50_service-icon_netflix.png
Smart Netflix
Fri tale
40 GB
5G READY | 16 GB I EU
219
kr./md./pers.
Mindstepris 327,75 kr.
Inkl. Netflix Standard
/globalassets/olympus/inriver/50x50_service-icon_netflix.png

Tag dit nuværende Netflix-abonnement med dig

Har du allerede en Netflix-konto? Så skal du bare bruge det login, du plejer sammen med dit ONE Netflix-abonnement. Når du aktiverer dit mobilabonnement med Netflix hos Telia, sker betalingen automatisk via os. Det er nemt, og det giver dig mulighed for at spare penge på en streamingtjeneste, du allerede betaler for. 

Opgradér dit mobilabonnement med Netflix til Netflix Premium

Når du køber et af vores mobilabonnementer med Netflix, får du automatisk Netflix-adgang til 2 brugere. For kun 30 kr./md. kan du tilkøbe yderligere 2 brugere. Dette kalder vi Netflix Premium. Du kan tilkøbe Netflix Premium, når du bestiller dit abonnement eller til hver en tid i selvbetjeningen.

Nyd ubegrænset underholdning med Netflix inkluderet

Den populære streamingtjeneste Netflix behøver næppe nogen større præsentation. Her er rigelige mængder af film, serier og anden underholdning, som du kan nyde at se alene – eller som hele familien kan samles om.

Følg med i yndlingsserien på vej til arbejdet eller hjemme fra sofaen. Du kan nemlig både se Netflix på din smartphone, tablet og computer eller på dit tv via Apple TV, Chromecast, PlayStation eller Smart TV. Se nederst på siden hvordan.

Spænding, dokumentarer og sjov – for alle aldre

Klar til krimiserie? Så kan den danske Netflix-produktion Kastanjemanden, baseret på Søren Sveistrups bog af samme navn, varmt anbefales! Du kan også følge med i det populære historiske drama The Crown om dronning Elizabeths regeringstid, der nu kører på fjerde sæson (og der siges at være en femte på vej).

Derudover er der naturligvis masser af andre film, serier og dokumentarer i alle genrer – og for alle aldre. Med et mobilabonnement med Netflix inkluderet har I fri adgang til film og serier i lange baner. Der er ingen begrænsninger for, hvor meget I kan se. Så længe I har data nok. 

Skal familiens børn se Netflix alene, kan du oprette en børneprofil med pinkodebeskyttet forældrekontrol. Her kan du indstille aldersgrænsen for det indhold, der må vises, ligesom du kan blokere specifikke titler, du ikke vil have, børnene skal kunne se.

Papirhuset

How to Sell Drugs Online (Fast)

Grace and Frankie

The Willoughbys

Ozark

Sex Education

Black Mirror

Coffee & Kareem

Space Force

Klaus

Narcos Mexico

Next in Fashion

Mobil. Internet. TV & streaming.

Telia har løsninger til alle familier

Familier i dag er lige så forskellige, som mennesker er flest. Derfor har vi også alle sammen forskellige ønsker til mobiler, internet, tv og streaming.

Lad os rådgive jer, så I vælger netop det, der passer til jeres behov. Så kan I bruge tiden på at være det, der er allervigtigst.

Nemlig en familie.

Skal vi hjælpe?

Lad os rådgive jer til den rigtige løsning

Vi står altid klar til at hjælpe med at finde den løsning, som passer til lige netop dig og din families behov.

Til jeres måde at leve på

Abonnement

Mobil

Abonnement

Internet

Abonnement

TV & streaming