Hvordan aktiverer jeg eSim?

Følg nedenstående guide for at aktivere eSIM. Du skal vælge, om du ønsker aktivering af eSIM til din telefon eller Nummerdeling til dit Smart Watch.

Du skal sikre dig, at din telefon eller tablet understøtter eSIM teknologi, da du ellers ikke kan aktivere eSIM. Du kan se, hvilke modeller, der er understøttet her. Her kan du også læse meget mere om eSIM.

Bestilling af nyt SIM-kort, vil kun være muligt for den kontraktansvarlige, men aktivering af SIM-kort, vil være muligt for både kontraktansvarlig og bruger af nummeret.