Hvordan bestiller og aktiverer jeg Nummerdeling?

Følg nedenstående guide for at bestille og aktivere Nummerdeling på dit Apple Watch eller Samsung Galaxy Watch.

Vil du vide mere om servicen Nummerdeling, som fås til ONE eller Smart abonnementerne, så klik på knappen nedenfor.

Læs mere om Nummerdeling her

Er du klar til at bestille og aktivere Nummerdeling, så klik på knappen nedenfor.

Nummerdeling koster 29 kr./md., og er muligt, hvis du har et ONE eller Smart abonnement, og et af følgende smart watches:

• Samsung Galaxy Watch 3 & Watch 4 - LTE

• Apple Watch Series 3, 4, 5, 6 & 7 – Cellular

Bestilling af nyt SIM-kort, vil kun være muligt for den kontraktansvarlige, da der skal valideres med NemID.