Jeg kan ikke logge ind på Telia TV - Hvad gør jeg?

Hvis du har glemt dit password til Telia TV, kan du nemt nulstille det.

Nulstil dit password i din browser:

1. Indtast teliatv.dk i din brower og klik herefter på "Log ind" i højre hjørne.

Gå til Telia TV her

2. Klik på ”Glemt kodeord?”

3. Indtast dit brugernavn og tryk på "Send"

4. Du får nu et link på din mail, som du kan klikke på, for at oprette en ny kode. Linket er kun aktivt i 10 minutter.
    (Husk at tjekke spamfilter, hvis ikke mailen kommer)

5. Har du glemt dit brugernavn, så klikker du blot på "Glemt brugernavn?"

6. Indtast i stedet din registrerede mailadresse og tryk "Send"

7. Herefter modtager du en mail med dit brugernavn, og kan starte fra punkt 3 igen.

8. Har du glemt både brugernavn og din registrerede mail adresse, så skal du ringe til kundeservice på 80 10 10 10

Ring til Telia TV Support 80 10 10 10

Får du besked om, at du er logget på 5 enheder allerede?

Af licensmæssige årsager, er der begrænsning på hvor mange enheder man kan være logget ind på i alt.

Får du besked om, at du allerede er logget ind på fem enheder, så send os en mail med dit brugernavn til support@telia.dk eller ring på 80 10 10 10

Ring til Telia TV Support 80 10 10 10