Hvordan aktiverer jeg mit nye simkort?

Modtager du et SIM-kort som erstatning for dit tidligere Telia SIM-kort (typisk fordi det er bortkommet eller defekt), kan du nemt og hurtigt aktivere det på Mit Telia.

Sådan gør du:

1. Log på Mit Telia
  2. Klik på "Abonnement" og herefter "Aktiver SIM-kort"
  3. Indtast nummeret på det nye SIM-kort, som står på bagsiden og består af 20 cifre. Hvis dit simkort kun har 16 cifre skal du tilføje 8945 foran dit nummer.

4.  Klik på "Aktiver".

Hvis dit gamle SIM-kort har været spærret, skal du huske at fjerne spærringen først. Det kan du gøre på Mit Telia > Abonnement > mistet mobil. Derefter kan du gå ind og aktivere dit nye simkort.

Log på Mit Telia

Husk at tænde og slukke din mobil, hvis simkortet ikke virker.

Nyt simkort ved nummerflytning til Telia

Hvis du har oprettet et nyt abonnement og bedt om at få dit nummer flyttet med, så bliver dit SIM-kort automatisk aktiveret den dag, dit nummer flytter til Telia.
- Du får en SMS tilsendt på dit gamle SIM-kort aftenen før, så du ved hvornår du skal skifte til det nye.

Hvis du har oprettet et nyt abonnement, uden nummerflytning, så er dit SIM-kort klar til brug, når du modtager det.