Hvordan finder jeg mit SIM-kortnummer?

Der er flere muligheder for at finde dit SIM-kortnummer:

1. Du læser direkte fra SIM-kortets bagside, hvor det står med små tal.
  2. Du kan i de fleste mobiler se SIM-kortnummeret under "Indstillinger":

Har du en iPhone?

1. Gå i "Indstillinger"
  2. Vælg "Generelt"
  3. Vælg "Om"
  4. Aflæs SIM-kortnummer ud for "ICCID"

Har du en Android?

På Android-telefoner kan du ikke aflæse SIM-kortnummeret direkte på telefonen. Men du kan downloade app'en 'SIM-kort info' via Google Play, der finder dit SIM-kortnummer for dig. App'en er gratis.

Du kan også finde dine SIM-kortnumre på din faktura under opgørelsen for hvert nummer.

Et SIM-kortnummer består af 20, 19 eller 11 cifre og starter altid med 8945. Hvis dit simkort nummer kun har 16 cifre tilføjer du 8945 forrest på nummeret.