Hvordan får jeg et nyt SIM-kort, og kan jeg beholde mit nummer?

Ja, du kan sagtens beholde dit nummer, når du bestiller et nyt SIM-kort.

Sådan gør du:

1. Log på Mit Telia
  2. Klik på "Abonnement" i menuen
  3. Klik herefter på "Bestil nyt SIM-kort"
  4. Indtast leveringsadresse
  5. Vælg til sidst, om SIM-kortet skal være aktivt fra start, eller om du selv vil aktivere det.

Du kan også hente et nyt SIM-kort i en af vores butikker, hvis dit navn står på kontrakten, og du dermed er ejer af mobilnummeret. I den forbindelse skal du huske at medbringe et gyldigt billed-ID.

Personalet i butikken kan hjælpe med at udskifte og aktivere dit nye SIM-kort.