Min forbindelse er langsom og ustabil. Hvad gør jeg?

Det er oftest forstyrrelser på det trådløse netværk, som skaber en langsommere og ustabil forbindelse.

Du kan med fordel starte med at tage en hastighedstest for at undersøge din forbindelse nærmere. Inden du begynder hastighedstesten, skal du

• forbinde din router og computer med dit netværkskabel,
  • fjerne alle andre enheder fra dit netværk
  • og lukke programmerne på din computer.

Er din forbindelse bedre med kabel?

Hvis din forbindelse er bedre med kabel, kan du forbedre dit netværk ved at placere din router så centralt som muligt og undgå at sætte routeren tæt ved andet elektronisk udstyr som fx radioer, mikrobølgeovne, babyalarmer eller trådløse fastnettelefoner.

Er din forbindelse ikke bedre med kabel?

Hvis din forbindelse ikke er bedre med kabel, kan du med fordel prøve at gennemgå følgende trin:

1. Undersøg, om din router er tilsluttet korrekt. Du kan se, hvordan din router skal tilsluttes i vores Quickguide.
  2. Sæt din router i et andet stik. Du kan til tider være heldig at få en bedre forbindelse ved bare at skifte stik.
  3. Nulstil din router. Du skal bare trykke på routerens reset-knap i 10 sekunder, hvorefter routeren bruger 10 minutter på at starte op igen.