Hvordan kan jeg se Telia TV?

Du kan se Telia TV både derhjemme og på farten:

1. via TV-boks
    Med vores TV-boks får du adgang til TV-kanaler og TV-arkiv. Du kan bruge din fjernbetjening fra dit TV, så du kun behøver én fjernbetjening. Du kan købe TV-boksen her.

2. via Apple TV

Du kan bruge Apple TV til at streame Telia TV. Hvis du har 4. generation eller nyere, kan du hente Telia TV-app'en og se TV den vej igennem.
    Har du et ældre Apple TV, kan du åbne Telia TV på din iPhone eller iPad, og bruge Airplay for at få det op på TV-skærmen.

3. via Google Chromecast
    Med ChromeCast kan du streame Telia TV via din mobil eller tablet ved at åbne app'en og klikke på ChromeCast-ikonet.

4. via Telia TV-app'en (mobil, tablet og computer)

5. via browser på teliatv.dk

Alle løsninger kræver internetadgang.

Husk, at du altid bruger det samme login og kan tilknytte op til fem enheder (fx mobil, tablet og computer).

Der findes desværre ikke en app til Smart TV. Du kan dog altid bruge TV-boks, Apple TV eller Chromecast til at se TV på din skærm.

Hvis du skal på ferie, kan du se Telia TV i hele EU.