Hvordan benytter jeg mig af returretten?

Når du køber over internettet, har du 14 dages returret, som gælder fra leveringsdatoen. Hvis du har købt mobil eller router, skal det returneres til os indenfor de 14 dage. Hvis du kun har købt abonnement, skal du blot give os besked indenfor samme periode.

Uanset om du skal returnere noget eller blot give os besked, så følg guiden på knappen nedenfor.

Har du mistet din returlabel?

Husk, at sende din bestilling retur som pakkepost og gem track & trace-nummeret, da du ellers ikke vil have mulighed for erstatning, hvis Post Nord mister forsendelsen.

Har du ikke længere din returlabel, kan du bestille en ny på Mit Telia eller udfylde nedenstående formular, for at få sendt en ny.