Hvordan bestiller og aktiverer jeg Nummerdeling?

Følg nedenstående guide for at bestille og aktivere Nummerdeling på dit Apple Watch.

Vil du vide mere om servicen Nummerdeling, så klik på knappen nedenfor.

Læs mere om Nummerdeling her

Er du klar til at bestille og aktivere Nummerdeling, så klik på knappen nedenfor.

Bestilling af nyt SIM-kort, vil kun være muligt for den kontraktansvarlige, men aktivering af SIM-kort/Nummerdeling, vil være muligt for både kontraktansvarlig og bruger af nummeret.