Breaking news for gamere:

Vi har 200 stk. af den nye PS5! Vind adgang til shoppen!

Den populære konsol PlayStation 5 Digital Edition meldes udsolgt landet over, men nu giver vi dig en unik mulighed for alligevel at få fingrene i den. Du kan nemlig vinde et personligt adgangslink, der lukker dig ind i shoppen – hvor du kan købe PS5 til dig selv eller måske som julegave til hele familien.

Alt, du skal gøre, er:

• Tilmeld dig raffle-konkurrencen: Udfyld og send formularen. Så er du med i lodtrækningen om at vinde adgang til at købe den nye PlayStation 5 Digital Edition!
• Hold øje med din mailboks: Den 2. december modtager de heldige vindere en mail med et personligt adgangslink til shoppen.

Tilmeld her!

Du skal udfylde dette felt
Indtast en gyldig e-mail adresse
Angiv et gyldigt 8 cifret telefonnummer

Hvis du vinder, skal du være særligt opmærksom på:

• Køb inden for 24 timer: Er du blandt vinderne, er det vigtigt, at du gennemfører dit køb inden for fristen – ellers deaktiveres adgangslinket, og dit vinderlod går til en anden i puljen.
• Dit adgangslink er personligt: Linket må derfor ikke videresendes til andre – og er det dig, der har vundet, er det også dig, der skal gennemføre købet. Brug derfor samme mail eller mobilnummer, som du tilmeldte dig med.
• Der må kun købes én PS5 pr. vinder: Købes der flere konsoller pr. vinder, annullerer vi ordren.

Bemærk: Får du ikke en vindermail den 2. december, kan du stadig nå at blive en af de heldige. Vi vil i de følgende dage finde nye vindere, hvis ikke alle de 200 første når at benytte deres købsmulighed, inden fristens udløb. Så tjek hellere din mail en gang for meget end en gang for lidt.

  • PS5