Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Telia Esports Series

Er du eller en anden i din familie også vild med e-sport? Spændingen, taktikken, det interne gamer-sprog og alt det fede udstyr? Vi kender følelsen!

Kom og spil!

Siden vi i foråret 2020 etablerede Telia Esports Series har vi holdt store turneringer i League of Legends, Fortnite og Call of Duty. Undervejs har vi samarbejdet med både e-sportsklubben Copenhagen Flames og deres Fortnite-stjerne t0nse; med Ryuh – en af Danmarks bedste Call of Duty mobil-gamere – og ikke mindst med e-sports- og gaming-træningsklubben HYDR.

Vi samarbejder med Hydr - læs om vores fælles værdier

HYDR er en e-sports- og gaming-træningsklub, der lægger særligt vægt på at skabe professionelle, sunde og pædagogiske forhold for alle med interesse for gaming og e-sport. Hos HYDR kan alle med interesse i e-sport – uanset køn, alder, niveau og baggrund – føle sig hjemme og udvikle sig gennem struktureret læring med sunde værdier og fællesskabet i fokus. HYDR leverer professionel og tilrettelagt undervisning, hvor trivsel og tryghed går hånd i hånd med både personlig og spilteknisk udvikling.

Med andre ord; værdier, der er helt i Telias ånd og essentielle for sund gaming.

Mangler du lynhurtigt internet til dit gamerhjem?

Køb Telia Home Bredbånd og få hastigheder på op til 1000 Mbit. Så kan der spilles CS:GO, LoL eller Fornite for fuld knald på værelset, og samtidig kan du streame din yndlingsserie i stuen.

Fra 249 kr./md.
Min.pris 6 mdr.: 1.552,50 kr.
  1. Telia eSport Series