Telia Esports Series

Er du eller en anden i din familie også vild med e-sport? Spændingen, taktikken, det interne gamer-sprog og alt det fede udstyr? Vi kender følelsen!

Se med, når vi live-streamer fra LoL-turneringen

Vi har en forkærlighed for de fleste spil. For tiden er det dog LoL, vi bruger mest tid på, for vores store turnering Telia Esports Series – League of Legends sæson 2 er i fuld gang. Er du ikke selv tilmeldt, kan du alligevel følge kampene på tætteste hold. Vi og vores kommentatorer sender nemlig LIVE fra turneringen hver onsdag og søndag fra klokken 18.00. Oplev bl.a. Astralis Talent i kamp – og deltag selv i seer-konkurrencer med fede præmier.

Kig med. Det bliver næppe kedeligt!

Andre initiativer

FIFA-FAN? SÅ SE HER!

Er du træt af at banke familien og vennerne, så giver Telia Esports Series dig rig mulighed for at dyste mod nye modstandere i FIFA Northern Community Cup. Torsdage klokken 19.00 fløjtes kampene i gang – og efter fire uger står vi med 8 kvartfinalister, der spiller videre i et nordisk slutspil. Når en vinder er kåret, starter vi forfra og gør det hele igen – og igen …

SE VORES FORÆLDREMØDE

Hvor meget må der games hjemme hos jer? Har I aftaler om tidsforbrug, eller er der frit spil? Har I andre udfordringer – som I nok ikke er ene om at opleve?

Se eller gense online-forældremødet ’LIVE med Forældrene #5’, som blev afholdt tirsdag den 9. februar kl. 20.00 i anledning af Sikker Internet Dag. Telia, Medierådet for børn og unge, HYDR og Sund Gaming stod bag.

Mangler du lynhurtigt internet til dit gamerhjem?

Køb Telia Home Bredbånd og få hastigheder på op til 1000 Mbit. Så kan der spilles CS:GO, LoL eller Fornite for fuld knald på værelset, og samtidig kan du streame din yndlingsserie i stuen.

Fra 249 kr./md.
Min.pris 6 mdr.: 1.552,50 kr.

Gå aldrig ned på udstyr

ASUS FX505DT

134 kr./md.
(delbetaling: 36 mdr.)

Steelseries Arctis 9

1.296 kr.

Steelseries Rival 3 Wireless

396 kr.

Steelseries Apex 7 TKL

999 kr.

Kom og spil!

Siden vi i foråret 2020 etablerede Telia Esports Series har vi holdt store turneringer i League of Legends, Fortnite og Call of Duty. Undervejs har vi samarbejdet med både e-sportsklubben Copenhagen Flames og deres Fortnite-stjerne t0nse; med Ryuh – en af Danmarks bedste Call of Duty mobil-gamere – og ikke mindst med e-sports- og gaming-træningsklubben HYDR.

Vi allierer os med de bedste, fordi vi gerne vil sikre dig og andre gamere det bedste. I kan godt glæde jer til et stærkt 2021. Vi har nemlig flere nationale og internationale turneringer på tapetet – så hold øje med Telia Esports Series og vær klar til at spille!

Vi samarbejder med Hydr - læs om vores fælles værdier

HYDR er en e-sports- og gaming-træningsklub, der lægger særligt vægt på at skabe professionelle, sunde og pædagogiske forhold for alle med interesse for gaming og e-sport. Hos HYDR kan alle med interesse i e-sport – uanset køn, alder, niveau og baggrund – føle sig hjemme og udvikle sig gennem struktureret læring med sunde værdier og fællesskabet i fokus. HYDR leverer professionel og tilrettelagt undervisning, hvor trivsel og tryghed går hånd i hånd med både personlig og spilteknisk udvikling.

Med andre ord; værdier, der er helt i Telias ånd og essentielle for sund gaming.

  1. Telia eSport Series