Telia Esports Series og Copenhagen Flames præsenterer

Fortnite-dyst med fede præmier!

Er du god til Fortnite? Gennemfør Telia x Fortnite Deathrun Map forhindringsbanen hurtigst og vind en eksklusiv 2 timers Fortnite session med en pro gamer fra Copenhagen Flames.

Kender du en Fortnite-fan, så skynd dig at sige det videre!

 

Nu er Telia Esports Series klar med endnu en dyst. Vi kunne jo kalde den vores eget lille ”danmarksmesterskab” i Fortnite. Vi dyster på Deathrun Map – og der er både gaming-oplevelse, gaming-udstyr og ikke mindst ære på højkant.

Copenhagen Flames er med os

For at gøre både Deathrun Map’et og præmierne superfede, har vi allieret os med nogle af de allerbedste inden for gaming og Fortnite – nemlig e-sportsklubben Copenhagen Flames og deres Fortnite-stjerne t0nse. Større bliver det ganske enkelt ikke, når det er Fortnite, vi taler om!

Klik på t0nse og hør, hvordan du deltager, så det kan blive dig, der skal dyste mod ham.

Sådan foregår det

Tid og sted – Vi dyster fra mandag den 5. oktober til og med mandag den 19. oktober 2020. Klik på filmen med "Deltag her" herover. Så sendes du videre til Copenhagen Flames på Youtube, hvor du får koden til Deathrun Map’et.

Alle kan deltage – Telia Esports Series’ Fortnite-dyst er for børn og barnlige gamere i alle aldre. Og uanset om du er dreng eller pige, nybegynder eller garvet, fra Husum eller Hobro, så er du hjertens velkommen – og vi spiller alle mod alle.

Deathrun på tid – Da vi dyster på Deathrun Map, går det kort og godt ud på at komme hurtigst gennem forhindringsbanen. Du kan naturligvis gennemføre banen, så mange gange du vil, så du har mulighed for at forbedre din tid.

t0nse er med, når de 10 hurtigste dyster i finalen – Upload din bedste tid og vær med i konkurrencen. De 10 hurtigste mødes i én stor samlet finaledyst, hvor selveste t0nse, Copenhagen Flames’ ultimative Fortnite-gamer, er med som kommentator. Vi livestreamer på Twitch. Vinderen blandt de 10 deltagere får en eksklusiv 2 timers Fortnite session med en pro gamer fra Copenhagen Flames. Alle andre kan følge finalen via livestream.

Fede præmier fra Razer – Alle 10 finalister vinder desuden lækkert gaming-gear fra Razer.

Vind den ultimative gaming-pakke med Team Razer

Nu sætter vi igen et ultimativt gaming-kit på højkant fra Team Razer – og denne gang topper vi det ovenikøbet med 2 måneders undervisning hos HYDR (1 ugentlig træning a 2 timers varighed). 

Derfor er vores samarbejde med HYDR så vigtigt

HYDR er en e-sports- og gaming-træningsklub, der lægger særligt vægt på at skabe professionelle, sunde og pædagogiske forhold for alle med interesse for gaming og e-sport. Hos HYDR kan alle med interesse i e-sport – uanset køn, alder, niveau og baggrund – føle sig hjemme og udvikle sig gennem struktureret læring med sunde værdier og fællesskabet i fokus. HYDR leverer professionel og tilrettelagt undervisning, hvor trivsel og tryghed går hånd i hånd med både personlig og spilteknisk udvikling.

Med andre ord; værdier, der er helt i Telias ånd og essentielle for sund gaming.

 

Aldrig gå ned på udstyr

Du vælger altid selv, om du vil betale kontant eller dele betalingen op – helt uden renter eller gebyrer.

Razer DeathAdder Elite

499 kr.

Razer Kraken Tournament

Black Edition

799 kr.

Razer Goliathus Chroma Extended

449 kr.
  • Telia eSport Series