Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

Apple Watch Series 6 og SE

De nyeste Apple Watches hedder Series 6 og SE, og de er spækket med fede features. Læs meget mere om de to modeller her.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 hjælper dig med at leve et sundere liv

Apple Watch Series 6 hjælper dig med at holde øje med din sundhed. Med EKG-appen kan du nemt og hurtigt tjekke din puls eller se sin hjerterytme. Du kan også få hjælp med at få gode søvnvaner og med at holde øje med dine søvnmønstre med den nye Søvn-app. Og som noget helt nyt kan Apple Watch Series 6 måle iltniveauet i dit blod. Det kan vise, hvor godt din krop optager ilt, og hvor meget ilt, der sendes rundt i din krop.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6 er din ultimative træningsmakker

Apple Watch Series 6 er mere end bare et sportsur. Det er som en træner, der kender måden, du træner på – i vandet, træningscenteret eller på farten– og giver dig den data, du har brug for direkte på dit håndled. Du kan sætte individuelle mål, måle din kalorieforbrænding og holde øje med dine fremskridt i aktivitetsappen på din iPhone.

Apple Watch Series 6

Hold forbindelsen med Apple Watch – også uden mobilen

Apple Watch Series 6 med Nummerdeling fra Telia gør det nemt at holde forbindelsen til omverdenen – også når du ikke har mobilen med. Det betyder, at du kan tage opkald, tjekke nyheder og beskeder, streame musik via Apple Music, finde vej eller endda betale i supermarkedet med Apple Pay, selvom du har efterladt eller glemt din mobil. Få Nummerdeling til Apple Watch Series 6 hos Telia for kun 29 kr./md.

Apple Watch SE

 

Apple Watch SE

Alt tæller – og Apple Watch SE følger dig i ét og alt

Apple Watch SE er den perfekte motivator og træningsmakker – også hvis din ’træning’ begrænser sig til husligt arbejde, eller din arbejdsplads er dit ’fitnesscenter’. De tre aktivitetscirkler viser fx din kalorieforbrænding, hvor lang tid du har trænet/bevæget dig, og hvor mange minutter pr. time du har stået i stedet for at sidde stille. Alt tæller. Udfordr dig selv eller dine venner – så bliver det lidt sjovere at tage trappen og at arbejde stående ved hæve-sænke-bordet.

Apple Watch SE

Sundhed er meget mere end træning med Apple Watch SE

Apple Watch Series SE er perfekt til dig, der ønsker at holde øje med din sundhed – både indeni og udenpå. Det holder dig godt informeret og opmuntrer til bedre vaner. Det kan tjekke din puls og give dig besked, hvis der er noget galt. Det kan hjælpe dig med at få gode søvnvaner og med at holde øje med dine søvnmønstre med den nye Søvn-app. Og det kan ringe efter hjælp i en nødsituation, eller hvis du kommer ud for et voldsomt fald.

Apple Watch SE

Fri – men altid forbundet med Apple Watch SE

Med Apple Watch SE har du bogstavelig talt det hele lige ved hånden. Og du opnår den ultimative frihed ved at tilkøbe Nummerdeling til dit mobilabonnement for 29 kr./md.

Så kan du roligt lade mobilen ligge i omklædningsrummet eller glemme den derhjemme – og stadig modtage opkald og sms’er, høre musik og tracke din træning. Med Nummerdeling fra Telia er dit ur nemlig ikke længere afhængig af, at din iPhone er inden for rækkevidde. Så slip mobilen, nyd friheden – men bevar forbindelsen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Nummerdeling?

Nummerdeling er muligheden for at aktivere eSIM i dit Apple Watch, så du kan have samme mobilnummer på dit Apple Watch og din iPhone. For at kunne bruge dit Apple Watch og din iPhone sammen, kræver det, at du, udover dit ONE eller Smart abonnement, har Nummerdeling hos Telia. Prisen for Nummerdeling er 29,- pr. måned. Med Nummerdeling kan du modtage opkald, sende iMessage, aflytte din telefonsvarer, m.m., også selvom du ikke er i nærheden af din iPhone.

Hvordan ser jeg, om mit Apple Watch understøtter Nummerdeling?

For at få Nummerdeling skal dit Apple Watch have eSIM. Hvis dit Apple Watch har eSIM, vil der være en rød ring på den runde knap på siden af uret. Er der ikke noget rødt på knappen, er der ikke eSIM i uret.

Hvordan aktiverer jeg Nummerdeling hos Telia?

Hvis du har en iPhone (iPhone 6 eller nyere) og et Apple Watch (Series 3 eller nyere), er det muligt for dig at registrere dit Apple Watch med eSIM via din iPhone. Det gør du ved at parre dit ur med din iPhone i Watch appen på din iPhone. Klik her for at se, hvordan du gør.

Vis flere
Får mit Apple Watch et nyt nummer, når jeg aktiverer Nummerdeling?

Nej, dit Apple Watch vil have samme nummer som din iPhone.

Hvor mange ure kan jeg aktivere Nummerdeling på?

Du kan aktivere Nummerdeling på op til to Apple Watches til din iPhone.

Hvor kan jeg bruge Nummerdeling?

Apple Watch virker i DK, uden at være forbundet til iPhone. Hvis du befinder dig i udlandet, vil det kun kunne lade sig gøre at bruge uret forbundet med iPhone.

Hvordan aktiverer jeg Nummerdeling?

Klik her for at se, hvordan du aktiverer Nummerdeling.

Hvordan opsiger jeg Nummerdeling?

Klik her for at se, hvordan du opsiger Nummerdeling.

Hvad er eSIM?

Et SIM-kort er det lille kort, du sætter i din telefon for at identificere den overfor netværket. Det er altså det, der giver dig dit nummer og de andre informationer, netværket skal bruge for at kunne genkende dig og give dig tilladelse til at bruge det. eSIM står for ”embedded sim” (”indbygget sim”) og er fællesbetegnelsen for en række digitale tjenester, der erstatter det fysiske SIM-kort i din telefon eller dit smartwatch.

Hvad kan eSIM gøre for mig?

Med eSIM får du mulighed for at bruge enheder uden, at du behøver indsætte et SIM-kort. Det frigiver plads i enheden, som eksempelvis i stedet kan bruges på et større batteri. Et godt eksempel er et smartwatch som Apple Watch. Her er der ikke meget plads, og et almindeligt SIM-kort ville være alt for stort. I stedet har Apple lavet deres egen eSIM standard AppleSIM, som bruges til at identificere uret på 4G netværket. Vil du vide mere om eSIM, så læs mere HER.

Betingelser for brug af Nummerdeling

Nummerdeling er en tillægstjeneste, som knyttes til dit mobilabonnement hos Telia. Med Nummerdeling har du mulighed for at koble iPhones (iPhone 6 eller nyere) sammen med Apple Watch (Series 3 eller nyere), så du kan modtage og foretage opkald og iMessage samt bruge data fra dit mobilabonnement – selv om du ikke har din smartphone med dig. Brug af Nummerdeling kræver en dataforbindelse, og brug af tjenester på Apple Watch ved hjælp af Nummerdeling benytter data, tale og sms fra dit mobilabonnement. Hvis du har opbrugt din inkluderede data i mobilabonnementet, er der mulighed for at tilkøbe ekstra data. Nummerdeling faktureres forud, og der er ingen opsigelsesperiode. Hvis Nummerdeling opsiges før sidste dag i regningsperioden, vil det beløb, der er til gode, blive modregnet på den næste faktura.

Er dit Apple Watch og din iPhone ikke forbundet via Bluetooth, kan du stadig modtage og afsende sms’er. Det kræver blot, at din iPhone er tændt. Du kan dog fortsat modtage og afsende iMessage, også selvom din iPhone er slukket. Apple Watch kan ikke benyttes med Nummerdeling i udlandet. Servicen kan derfor ikke benyttes på udenlandsk netværk.