Menu

Mobil
Internet
TV & streaming
Tilbehør
Find butik Hjælp
Kurv

iPad Pro (2018)

iPad Pro (2018) er spækket med fede features og byder på et komplet redesign med en helt ny Liquid Retina-skærm, der går helt fra kant til kant.

Komplet redesign

Den nye iPad Pro er fuldstændig redesignet. Væk er den velkendte hjem-knap, som i stedet er erstattet af Face ID, der er verdens mest sikre ansigtsautentificering i en tablet.

Ny Liquid Retina skærm

Den nye Liquid Retina-skærm går nu helt til kant, så du har meget mere skærm at arbejde på. Med den nye skærm er hjem-knappen også forsvundet og erstattet af Face ID, så du nemt og sikkert kan låse din iPad Pro op.

Branchens bedste farvegengivelse

Alt på iPad Pros skærm ser fantastisk ud takket være naturtro farver, ProMotion-teknologi og branchens bedste farvegengivelse.

Anmeldelse af Apple iPad Pro (2018)

Den nye iPad Pro fra Apple beskrives som ‘alt det bedste fra iPhone i en tablet’. Hør hvorfor Torben fra iNPUT er vild med den nye iPad Pro.

iPad Pro med A12X Bionic-chip

I iPad Pro finder du den nye A12X Bionic-chip. Den gør det muligt for dig at multitaske på din iPad. Skriv noter, mal akvareller, SMS med dine venner, surf på nettet og ring via FaceTime. Alt sammen samtidigt.

Den mest intelligente chip

Den nye A12X Bionic-chip er den stærkeste og mest intelligente chip, Apple nogensinde har produceret. Det gør iPad Pro hurtigere end de fleste bærbare computere.

2 x hurtigere grafik

Chippen leverer to gange hurtigere grafik. Det betyder, at iPad Pro er oplagt til augmentet reality og spil.

To virkelig gode kameraer i iPad Pro

Med iPad Pro får du også to virkelig gode kameraer med Smart HDR. Bagsidekameraet er 12 megapixel og kan tage imponerende billeder, optage 4K-video, scanne dokumenter og give medrivende AR-oplevelser. Frontkameraet er Apples TrueDepth-kamera, som du kan bruge til flotte selfies med Portræt-funktion, Face ID, Ani- og Memojis og meget mere.

Den nye Apple Pencil

Med den nye Apple Pencil er det blevet endnu nemmere at bruge din iPad Pro. Tegn, tag noter og lav markeringer i dokumenter - præcist og intuitivt.

Automatisk parring

Den nye Apple Pencil klikker magnetisk fast på iPad Pro - og den danner automatisk par med din iPad og begynder at oplade, når den er sat på.

Skift nemt værktøj

Med den nye Apple Pencil kan du nemt ændre penseltype og penselstørrelse ved at dobbelttrykke med din pegefinger. Du kan også tilpasse indstillingerne til pennen, så du hurtigt kan skifte mellem dine mest anvendte værktøjer.

iPad Pro 11"

Skærm

Liquid Retina-skærm: 11" (diagonalt) Multi-Touch-skærm med LED-baggrunds­be­lysning og IPS-tekno­logi. Opløsning: 2388 x 1668 pixels med 264 pixels pr. tomme (ppi).

Kamera

Bagsidekamera: 12-megapixels kamera. Blændeåbning på ƒ/1,8. Op til 5 x digitalt zoom. Objektiv med fem linser. Frontkamera: 7-megapixel kamera. Blændeåbning på ƒ/2,2.

Hukommelse

64 GB/256 GB/512 GB/1 TB

Processor og operativsystem

A12X Bionic-chip med 64‑bit-arkitektur. Neural Engine. Integreret M12-hjælpe­processor. OS 12.

Netværk

Wi‑Fi (802.11a/b/g/n/ac); simultaneous dual band (2,4 GHz og 5 GHz); HT80 med MIMO. Bluetooth 5.0-tekno­logi.

Batteri

Indbygget genopladeligt 29,37 Wh litiumpolymer­batteri.

iPad Pro 12,9"

Skærm

Liquid Retina-skærm: 12,9" (diagonalt) Multi-Touch-skærm med LED-baggrunds­be­lysning og IPS-tekno­logi. Opløsning: 2388 x 1668 pixels med 264 pixels pr. tomme (ppi).

Kamera

Bagsidekamera: 12-megapixels kamera. Blændeåbning på ƒ/1,8. Op til 5 x digitalt zoom. Objektiv med fem linser. Frontkamera: 7-megapixel kamera. Blændeåbning på ƒ/2,2.

Hukommelse

64 GB/256 GB/512 GB/1 TB

Processor og operativsystem

A12X Bionic-chip med 64‑bit-arkitektur. Neural Engine. Integreret M12-hjælpe­processor. OS 12.

Netværk

Wi‑Fi (802.11a/b/g/n/ac); simultaneous dual band (2,4 GHz og 5 GHz); HT80 med MIMO. Bluetooth 5.0-tekno­logi.

Batteri

Indbygget genopladeligt 29,37 Wh litiumpolymer­batteri.

Mere info om iPad Pro

Stor størrelse i let design

Hvis du står og mangler en ny computer, kan du overveje, om du ikke i stedet for skal vælge iPad Pro. Selvom iPad Pro er en tablet, får du faktisk mere power, end du får i de fleste bærbare computere.

Den gode størrelse gør også, at du får et godt og nemt overblik over den aktuelle opgave samt kan gøre de komplicerede opgaver til en hel oplevelse.

Få en iPad Pro med hukommelse til dine behov

Når du skal vælge en ny tablet, er det vigtigt, at du tænker over, hvor meget hukommelse du skal bruge. Du kan som minimum få en iPad Pro-hukommelse på 64 GB. Med 64 GB vil du have nok plads til de fleste almindelige opgaver i dagligdagen. Vi har samlet alle iPads til dig - bl.a. iPad Pro - i et nemt og simpelt overblik. Se alle iPads her.

Tabletten fra Apple er pakket med hardware, som får selv bærbare computere til at blegne. Skal du derfor bruge den til arbejde, er det en god ide med flere gigabyte, så du har masser af hukommelse. Med en hukommelse på eksempelvis 512 GB, er der altid plads til de store og komplicerede opgaver på din iPad Pro.

Gør din iPad til din egen med et cover

Du kan personalisere din iPad Pro, som du vil, med et cover, etui, sleeve etc. Du kan vælge, om du vil have et frisk pust af farve på dit cover, eller om det skal være den klassiske sorte farve. Du kan også kombinere dit iPad Pro cover med et tastatur, så du hurtigt kan skrive mails og noter.

Et cover fra Apple er ikke bare almindelig skærmbeskyttelse. Du kan få et cover, som dækker skærmen, men som du også kan folde, så du kan få en støtte til din iPad Pro.