Kurv

iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max

Bliv meget klogere på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max her på siden, og køb din nye iPhone allerede nu.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 8.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone SE.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 11.

Se prisen på en næsten ny brugt iPhone 12.

iPhone 11 Pro

Pro billeder med tredobbelt kamera

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max er udstyret med det første tredobbelte kamera i en iPhone. Det giver dig en pro kameraoplevelse, uanset om du tager billeder af betagende landskaber eller dem, du holder af. Du får nemlig et ultravidvinkel-, et vidvinkel- og et telekamera, der gør det muligt for dig at få det hele med, både når du er langt væk og helt tæt på.

Den nye nat-tilstand bruger A13 Bionic-chippen til at levere billeder i høj kvalitet – også når lyset ikke er optimalt. Og med 4K-video kan du optage videoer, der er mere detaljerede end nogensinde før.

Er du i tvivl om, om du skal forevige et billede eller en video? Med den nye QuickTake funktion behøver du ikke at beslutte dig på forhånd. Du holder blot fingeren på udløseren for at optage en video.

Med det nye 12 megapixel TrueDepth-kamera på fronten af iPhone 11 Pro og 11 Pro Max kan du nu tage sjove Slo-Mo selfies. Og kameraet zoomer automatisk ud, så du kan få alle med.

Den klareste iPhone-skærm

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har en mat glasbagside og kommer i fire smukke farver inklusiv en ny midnatsgrøn. De nye Pro-modeller er designet til at være ekstra holdbare – iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er udstyret med det mest holdbare glas i en smartphone.

De kommer med nye Super Retina XDR-skærme på henholdsvis 5,8” og 6,5”. De imponerer med to nye lysstyrker, der giver dig den perfekte skærmoplevelse, uanset om du er ude i solen eller indenfor. Skærmene giver dig samtidig en fordybende HDR-oplevelse, når du ser film og andre videoer på din iPhone.

Den hurtigste chip i en smartphone nogensinde

iPhone 11 Pro og 11 Pro Max er udstyret med den specialudviklede A13 Bionic-chip, der er så hurtig, kraftfuld og intelligent, at den har overhalet andre chips med længder. Den er designet til at levere suveræn hastighed og avanceret maskinlæring. Chippen bruges til alt, du foretager dig på din iPhone. Uanset om du spiller tunge spil, har gang i flere apps på én gang eller optager 4K-video, oplever du aldrig problemer. Det skyldes den nye A13 Bionic-chip.

Også batteriet er i top på den nye generation af iPhones. Du får 4 timers længere batteritid i iPhone 11 Pro end i iPhone XS og hele 5 timer længere batteritid i iPhone 11 Pro Max end i iPhone XS Max. Har du brug for ekstra strøm? Oplad din nye iPhone til 50 % på ca. 30 minutter med den medfølgende 18W hurtigoplader.

iPhone 11

Nyt dobbeltkamera

Med iPhone 11 introducerer Apple et nyt dobbeltkamera med helt nye ultravidvinkel- og vidvinkelkameraer, der tilbyder store fotoforbedringer og den højeste videokvalitet i en smartphone til dato. Du får med andre ord den ultimative kameraoplevelse.

Det nye ultravidvinkelkamera sørger for, at du får fire gange mere med på dine billeder. Det betyder, at du kan fange betagende landskaber. Og du kan stå helt tæt på dit motiv og alligevel få det hele med.

På iPhone 11 får du også den nye nat-tilstand. Funktionen tænder automatisk, når der er behov for det – og den lader dig tage imponerende og detaljerede billeder ved svag belysning.

De to kameraer i iPhone 11 arbejder sammen for at skabe fantastiske portrætter. Portræt-funktionen er forbedret, så du nu kan tage billeder af alle dem, du holder af – uanset om de har to eller fire ben. Og med Smart HDR genkender kameraet de personer, du tager billeder af. På den måde får ansigter flotte markeringer, skygger og naturlige hudtoner.

Den mest holdbare iPhone nogensinde

iPhone 11 er designet i det mest holdbare glas i en smartphone nogensinde – både på for- og bagsiden. Den kommer i et stort udvalg af nye fede farver: Sort, grøn, gul, lilla, rød og hvid. Den røde farve er en (PRODUCT)RED-udgave, og en del af salget går til kampen mod hiv/aids.

Den naturtro 6,1” Liquid Retina-skærm, der går fra kant til kant, får alt til at se fantastisk ud. Dette muliggøres blandt andet af TrueTone-funktionen, der justerer hvidbalancen på skærmen, så den matcher lyset i rummet.

Den mest effektive chip

iPhone 11 er også udstyret med A13 Bionic-chippen, der er den hurtigste chip i en smartphone nogensinde. Den er så effektiv, at alt, du foretager dig på din iPhone 11, sker hurtigt og uden forsinkelser. A13 Bionic-chippen er også så effektiv, at dit batteri holder endnu længere. Løber du alligevel tør for strøm, får du takket være muligheden for hurtigopladning fuld power på kortere tid.

iPhone 11 er vandafvisende i henhold til IP68. Det betyder, at den kan klare at være under vand i 2 meters dybde i op til 30 minutter.

Er du i tvivl om, om du skal opgradere til en af de nye iPhone 11 modeller? Vi har sammenlignet alle iPhones lige her.

iPhone 11 Pro

Skærm

5,8" Super Retina XDR-skærm, opløsning på 2436 x 1125 pixels ved 458 ppi, kontrastforhold på 2.000.000:1, True Tone, haptisk tryk

Kamera

Bagside: 12 MP dobbeltkamera med vidvinkel-, ultravidvinkel og telekamera, 4K-videooptagelse. Forside: TrueDepth 12 MP kamera

Hukommelse

64GB/256GB/512GB 

Processor og operativsystem

A13 Bionic-chip, iOS 13

Tilslutninger

Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi, NFC-teknologi med læserfunktion, express-kort med strømreserve

Batteri

Holder op til 4 timer længere end iPhone XS, trådløs opladning, hurtigopladning med 18 W strømforsyning (medfølger)

Andet

Face ID, støv- og vandafvisende (IP68-klassificeret)

iPhone 11 Pro Max

Skærm

6,5" Super Retina XDR-skærm, opløsning på 2688 x 1242 pixels ved 458 ppi, kontrastforhold på 2.000.000:1, True Tone, haptisk tryk

Kamera

Bagside: 12 MP dobbeltkamera med vidvinkel-, ultravidvinkel og telekamera, 4K-videooptagelse. Forside: TrueDepth 12 MP kamera

Hukommelse

64GB/256GB/512GB 

Processor og operativsystem

A13 Bionic-chip, iOS 13

Tilslutninger

Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi, NFC-teknologi med læserfunktion, express-kort med strømreserve

Batteri

Holder op til 5 timer længere end iPhone XS Max, trådløs opladning, hurtigopladning med 18 W strømforsyning (medfølger)

Andet

Face ID, støv- og vandafvisende (IP68-klassificeret)

iPhone 11

Skærm

6,1" all-screen LCD Liquid Retina HD-skærm med IPS-teknologi, opløsning på 1792 x 828 pixels ved 326 ppi, kontrastforhold på 1400:1, True Tone

Kamera

Bagside: To 12 MP kameraer: vidvinkel og ultravidvinkel . Forside: TrueDepth 12 MP kamera
 

Hukommelse

64GB/128GB/256GB

Processor og operativsystem

A13 Bionic-chip, iOS 13

Tilslutninger

Trådløs Bluetooth 5.0-teknologi, NFC-teknologi med læserfunktion, Express-kort med læserfunktion

Batteri

Holder op til 1 time længere end iPhone XR, trådløs opladning, hurtigopladning med 18 W strømforsyning (købes seperat)

Andet

Face ID, støv- og vandafvisende (IP68-klassificeret)